Mechit jyräävät Kickstarterissa

BATTLETECH-06

Harebrained-tiimin BattleTech-peli meni odotetusti läpi Kickstarerissa. Minimiraja eli 250 000 dollaria oli sen verran alhaalla, että raja rikkoutui noin tunnissa kampanjan aloituksesta.

Harebrained tekee vuoropohjaista mech-taktiikkapeliä, jonka tärkeimmät rahoitustavoitteet ovat vielä edessä. Miljoonalla dollarilla peliin saadaan pelkkien yksittäisten tehtävien sijaan tarinavetoinen kampanja, jossa mechejä ja pilotteja pääsee kehittämään vaihtuvien tavoitteiden täyttämien tehtävien välissä. Noin 1,9 miljoonalla peliin saadaan myös palkkasoturikampanja ja 2,5 miljoonalla dollarilla moninpeli.

BattleTech-projektista tekee erityisen kiinnostavan se, että pelisuunnittelusta vastaa Jordan Weisman, joka oli kehittämässä alkuperäisiä Shadowrun- ja BattleTech-pelejä 80-luvulla. Bonuksena tiimissä on myös Mitch Gitelman, joka oli mukana muun muassa MechCommander-strategiapelin teossa.

Harebrained on kokenut Kickstarter-toimija, sillä firma on jo julkaissut yhteisörahoituksella tuetut Shadowrun-roolipelit.

https://d2pq0u4uni88oo.cloudfront.net/projects/2080658/video-590259-h264_high.mp4