Rainbow Six: Rogue Spear

Monia genrejä kertarysäyksellä uudistanut Rainbow Six sai arvoisensa jatko-osan. Hienot tehtävät tosin saattavat osoittautua melkoisen hankaliksi, joten lienee paikallaan käydä ne läpi yksi kerrallaan.

Operaatio Pandora Trigger

Tätä ensimmäistä tehtävää varten tarvitset kolme iskuryhmää, joilla kaikilla olisi syytä olla äänenvaimennetut aseet. Ensimmäinen ryhmä aloittaa takasisäänkäynnin ulkopuolelta. Mentyäsi sisään museoon, mene ylös portaita ja kulje käytäviä pitkin pääsisäänkäynnin edessä olevaan saliin. Tyhjennä sisäänkäynnin yläpuolella oleva parvi ja ohjaa kaksi muuta ryhmää sisään etusisäänkäynnistä.

Jätä toinen etusisäänkäynnistä tulleista iskuryhmistä valvomaan salia, ja johdata kaksi muuta ryhmää sen huoneen lähelle, jossa panttivankeja pidetään. Käytä Go-koodeja lähettääksesi molemmat ryhmät huoneeseen samanaikaisesti. Kun panttivankeja vartioivat terroristit on neutralisoitu, saata vangit pääsisäänkäynnin kautta ulos Extraction Zonelle.

Operaatio Arctic Flare

Tämä tehtävä vaatii tarkkaa ajoitusta. Panttivankeja pidetään kahdessa eri paikassa, ja terroristit, joilla on räjähteen laukaisin, ovat tankkerin sillalla. Näin ollen kaikkiin kolmeen kohteeseen täytyy iskeä samanaikaisesti. Mikäli yksikin terroristiryhmistä kuulee laukauksia, alkavat panttivangit päästä hengestään tai tankkeri räjähtää.

Tehtävää varten tarvitset kolme ryhmää: yhden tarkka-ampujan ja kaksi iskuryhmää. Sijoita tarkka-ampuja laivan keulaan ja anna ohjeeksi tähdätä komentosillalle ikkunan läpi, mutta älä anna vielä lupaa ampua.

Samaan aikaan lähetä kaksi muuta ryhmää laivan molemmilta puolilta alakansille. Päästyäsi ensimmäiselle kerrokselle ja neutralisoituasi vihollisuhan, lähetä molemmat ryhmät panttivankeja pitävän huoneen ulkopuolelle. Käytä Go-koodeja lähettääksesi molemmat ryhmät pelastamaan panttivankeja samanaikaisesti, ja anna myös tarkka-ampujalle Tuli vapaa -käsky. Tarkka-ampuja hoitaa kaikki, jotka yrittävät lähestyä laukaisinta. Hyväksi lopuksi saata panttivangit turvaan laivan etuosaan.

Operaatio Sand Hammer

Tätä tehtävää varten tarvitset neljä iskuryhmää. Myrkkypommi sijaitsee lähimmässä suuressa rakennuksessa ja panttivangit toisessa suuressa rakennuksessa.

Ensimmäiseksi huolehdi myrkkypommista, jottei sitä pystytä räjäyttämään. Lähetä yksi ryhmä ylös kapeaa käytävää pitkin, toinen etuovelle ja kolmas sisään yhdestä takaovesta. Neljännen ryhmän täytyy pitää silmällä ensimmäisen ison rakennuksen kyljessä olevan pienen rakennuksen ovea.

Lähetä kaikki kolme ryhmää rakennukseen samanaikaisesti. Takaovesta ryntäävällä ryhmällä on suurin mahdollisuus päästää päiviltä pommin räjäyttämään pystyvä terroristi.

Kun ensimmäinen iso rakennus on puhdistettu, lähetä kaikki neljä ryhmää toisen suuren rakennuksen kolmelle sisäänkäynnille. Kun ryhmät ovat asemissa, lähetä ne sisään samanaikaisesti Go-koodeilla, jotta alakerros ja käytävä saadaan puhdistettua yhtäaikaisesti. Kun rakennus on putsattu, saata panttivangit turvaan Extraction Zonelle.

Operaatio Lost Thunder

Tässä tehtävässä on paljon terroristeja. Koska kaupunki on sodan runtelema, et tarvitse äänenvaimennettuja aseita. Ota mukaasi kaksi iskuryhmää (Punainen ja Sininen) sekä tarkka-ampujaryhmä.

Alussa lähetä Punainen ryhmä Insertion Zonea vastapäiselle kujalle, jossa on räjähtänyt seinä. Jää kujalle suojaamaan seuraavaa katua. Vihollisen tarkka-ampuja on tornissa oikealla myöskin tarkkailemassa katua. Sinisen ryhmän ja tarkka-ampujaryhmän pitää eliminoida tarkka-ampuja. Mene katua pitkin alas kohti alkua ja suuntaa sitten tornin taakse. Eliminoi kaikki terroristit matkan varrella. Lähetä tarkka-ampujaryhmä ylös torniin eliminoimaan vihollisen tarkka-ampuja ja aseta sen jälkeen oma ryhmäsi torniin suojaamaan alapuolista katua.

Panttivankeja pidetään kirkossa. Lähetä Punainen ryhmä etuovesta ja Sininen sivulta. Kahta panttivangeista säilytetään kirkon takaosassa olevassa pienessä huoneessa. Heitä flashbang huoneeseen ennen sisään ryntäämistä, eliminoi terroristit ja varmista panttivangit. Tämän jälkeen saata panttivangit Extraction Zonelle.

Operaatio Perfect Sword

Tämä on hankala tehtävä. Hyökkäykset täytyy ajoittaa tarkasti, jottei yhtäkään panttivangeista tapeta. Tehtävä vaatii kolme iskuryhmää sekä tarkka-ampujan.

Lähetä alussa kolme iskuryhmää kävelemään polttoainerekan taakse 747:n takatavaraoven luokse. Puhdista varastotila terroristeista ilman, että ne ampuvat laukaustakaan tai pystyvät suorittamaan hälytystä.

Lähetä samaan aikaan tarkka-ampuja piileskelemään kukkulalle ruohikkoon. Ota kohteeksi terroristi koneen rampilla, jossa on myös panttivanki. Älä kuitenkaan ammu ennen kuin muut ryhmät ovat valmiina.

Varastotilan keskellä on portaat ja etuosassa tikapuut. Lähetä yksi ryhmä osittain ylös portaita ja kaksi muuta tikkaita pitkin. Samalla kun kaksi etuosan ryhmää ovat paikallaan, kolmas ryhmä nousee portaita koneen ylimpään kerrokseen. Go-koodien avulla kaikkien kolmen ryhmän tulee rynnätä kohti aluetta, jossa panttivankeja pidetään, ja tarkka-ampuja pudottaa samanaikaisesti terroristin koneen rampilla.

Operaatio Crystal Arc

Tätä tehtävää varten tarvitset vain yhden tiedustelijan. Ota mukaan heartbeat sensor ja lockpick kit. Älä tapa ketään, äläkä myöskään tule nähdyksi. Alussa kulje kyyryssä alueen vasenta reunaa pitkin. Vältä sekä parvekkeella olevaa että ulkona partioivaa terroristia, ja suuntaa kohti pientä rakennusta, jossa turvallisuusjärjestelmä sijaitsee. Käytä parvekkeen ja pienen rakennuksen välissä olevaa seinää piileskelemiseen. Kytke turvallisuusjärjestelmä pois päältä ja suuntaa sen jälkeen takaisin rakennuksen eteen.

Kulje vajan ympäri rakennuksen oikealle puolelle käyttäen pengertä suojana. Kun paikka on tyhjä, käytä lockpick kittiä päästäksesi rakennukseen sisälle. Jos sisällä oleva vartija lähestyy, piiloudu suihkuhuoneeseen oikealle. Kun salit ovat tyhjiä, ryntää huoneeseen, missä on puhelin ja asenna kuuntelulaite.

Seuraava kohde on yläkerrassa. Siirry takaportaille vihollisia vältellen. Käymälä on hyvä paikka piileskellä, jos tarve niin vaatii. Piiloudu tiskin ja vessan väliin. Odota kunnes yläkerran vihollinen tulee takaisin alas, ja ryntää sen jälkeen sisään ja kätke kamera maalauksen taakse. Tämän jälkeen palaa Extraction Zonelle käyttäen samaa reittiä kun sisään tullessakin.

Operaatio Silent Drum

Tähän tehtävään tarvitset neljä joukkuetta. Käytä äänenvaimennettuja aseita säilyttääksesi yllätysmahdollisuuden. Oma ryhmäsi aloittaa katolta. Eliminoi katolla olevat terroristit, jonka jälkeen johdata kaikki neljä ryhmää alas portaita pitkin.

Samalla kun yksi ryhmä putsaa korokekäytävät, kolmen muun ryhmän tulee puhdistaa pohjakerros. Panttivangit sijaitsevat Studio A:ssa. Kun rakennus on muuten puhdistettu, sijoita yksi ryhmä studion jokaiselle sisäänkäynnille, ja yksi ryhmä korokekäytäville, ei studion yläpuolelle.

Go-koodin avulla kaikki kolme ryhmää ryntäävät studioon samalla kun neljäs ryhmä puhdistaa studion yläpuoleista korokekäytävää. Ryhmien täytyy liikkua nopeasti studi

on sisällä, jotteivät panttivangit pääse hengestään.

Operaatio Feral Burn

Tämä tehtävä vaatii piilossa pysymistä alussa ja rutkasti tulivoimaa lopussa. Tarvitset tehtävään tiedusteluryhmän ja kolme iskuryhmää. Tiedusteluryhmä tarvitsee äänenvaimennettuja aseita ja sirpalekranaatteja, mutta muut ryhmät voivat käyttää rynnäkkökiväärejä.

Muiden ryhmien odottaessa tiedusteluryhmä menee veden läpi satamaan. Eliminoi yläpuolella partioiva terroristi, ja sen jälkeen venettä vartioiva vihulainen. Kun alue on turvattu, lähetä iskuryhmät asemiin ulkopuolella olevien portaiden yläpäähän, vasemmassa yläreunassa olevan rakennuksen portaiden yläpäähän ja oikean alakulman lähellä olevaan oikeanpuoleiseen rakennukseen.

Lähetä tiedusteluryhmä veneen vieressä olevia portaita pitkin ylös ja heitä sirpalekranaatti keskelle kokousta, ja samaan aikaan anna Go-koodi iskuryhmälle liikkua suojaamaan alue lähellä autoa ja kuorma-autoa. Kaikki viholliset on eliminoitava.

Operaatio Diamond Edge

Tätä tehtävää varten tarvitset kaksi tarkka-ampujaa ja kaksi iskuryhmää, joilla on äänenvaimennetut aseet. Lähetä tarkka-ampujat eteen eliminoimaan terroristit vartiotornien yläosissa, kun taas iskuryhmät puhdistavat pohjakerroksen terroristeista.

Jätä yksi tarkka-ampuja suojaamaan sisäänkäyntiä, kun muut ryhmät liikkuvat kompleksin oikeaa reunaa pitkin. Kun pääset toiselle bunkkerille asti, eliminoi alueella oleva terroristi, kuten myös ikkunan takana lymyilevä vihollinen. Tämän jälkeen käytä toista tarkka-ampujaa päästämään päiviltä kolme terroristia pihan toisella puolella olevan bunkkerin läheltä. Jätä tarkka-ampuja paikoilleen suojaamaan aluetta, kun iskuryhmät suuntaavat alas ramppia pitkin.

Kun menet sisään autovarikkoon, jossa on panssaroitu kuorma-auto, sinun täytyy eliminoida lasin takana olevat kaksi terroristia ennen kuin he ehtivät soittaa hälytyksen. Tämän jälkeen lähetä yksi ryhmä hakemaan everstiä, kun toinen ryhmä vartioi panssaroidun kuorma-auton uloskäyntejä. Kun eversti on turvattu, saata hänet takaisin Extraction Zonelle.

Operaatio Silver Snake

Tähän tehtävään tarvitset vain yhden tiedusteluryhmän, jolla on äänenvaimennetut aseet. Suuntaa alussa alueen vasenta reunaa pitkin paikkaan lähellä seinää. Eliminoi parvekkeella oleva terroristi, ja kulje sen jälkeen rakennuksen taakse ja neutraloi sieltä partioivat kaksi terroristia.

Nouse ylös parvekkeelle ja ammu rakennuksen edessä partioiva terroristi. Mene rakennukseen sisälle parvekkeen ovesta. Ammu kaikki terroristit, jotka näet matkallasi takaportaita kohti. Nouse takaportaita ylös. Kun käytävä on puhdistettu, ryntää sisään tietokonehuoneeseen ja tapa terroristi ennen kuin hän ehtii painaa tuhonappia. Lataa sen jälkeen tiedostot koneelta, ja lähde rakennuksesta menemällä portaita pitkin alas autotalliin, josta voit suunnata kohti Extraction Zonea.

Operaatio Oracle Stone

Tämä on jälleen perinteinen tiedustelutehtävä. Lähetä matkaan yksi tiedustelija, jolla on heartbeat sensor ja kiikarit. Alussa käytä kiikareita tarkistaaksesi autokatoksen ja sisäänkäynnin pihan toisella puolella. Kun ne ovat tyhjiä, rynnistä autokatokseen ja mene sisään rakennukseen. Sulje ovi takanasi.

Jotta välttäisit kylpylässä partioivat terroristit, pidä jatkuvasti silmällä heartbeat sensoriasi. Nouse ylös portaita ja mene huoneeseen, jossa on puhelin, kunhan sali on tyhjä. Asenna kuuntelulaite ja jatka matkaasi käytävää pitkin. Piiloudu sivuhuoneisiin, jos vihollinen suuntaa sinua kohti.

Mene käytävää pitkin seuraavaan saliin ja mene sen poikki päästäksesi huoneeseen, jossa on tikkaat. Mene tikapuita pitkin alas, ja suuntaa käytävään siinä vaiheessa, kun sitä vartioiva terroristi menee ulos. Mene oikealle kirjastoon. Asenna kamera, jonka jälkeen voit poistua rakennuksesta samaa reittiä kuin tulit sisään.

Operaatio Temple Gate

Tätä tehtävää varten tarvitset neljä iskuryhmää varustettuna rynnäkköaseilla. Lähetä alussa kaikki neljä ryhmää sisään etusisäänkäynnistä. Eliminoi sitä vartioivat terroristit. Lähetä kaksi ryhmää kulkemaan rakennuksen vasenta puolta, ja toiset kaksi oikeaa puolta. Oikeanpuoleiset ryhmät kohtaavat muutaman terroristin saattamassa panttivankia käymälään. Pudota terroristit ja jätä panttivanki toistaiseksi oman onnensa nojaan.

Ryhmien täytyy molemmilla puolilla tehdä samanlaiset toimet, joskin toistensa peilikuvina. Lähetä yksi ryhmä molemmilta puolilta ylös pääparvelle ja puhdista se terroristeista. Jäljelle jääneiden ryhmien täytyy molemmilla puolilla nousta varovasti ylös portaita sivuparvekkeille ja eliminoida terroristit, jotka suojaavat lavaa ilman että kukaan näkee heitä.

Kun parvekkeet ovat tyhjiä, lähetä kaikki ryhmät takaisin pohjakerrokseen. Go-koodilla kaikki ryhmät ryntäävät päähuoneeseen. Kaksi takakautta ja kaksi lavan sivuitse. Puhdista paikka terroristeista ja saata panttivangit takaisin Extraction Zonelle.

Operaatio Sargasso Fade

Tähän tehtävään tarvitset kaksi iskuryhmää (Sininen ja Punainen) sekä tarkka-ampujaryhmän. Voit käyttää rynnäkkökiväärejä, koska hiljaa toimimisesta ei ole mitään hyötyä.

Kulje alas oikeanpuoleista polkua, ja eliminoi tarkka-ampujaryhmällä tornissa oleva terroristi ja tarkkaile sen jälkeen vartiotaloa vasemmalla. Pidä iskuryhmä edessä suojaamassa tarkka-ampujaryhmää. Lähetä sen jälkeen iskuryhmät oikeaa reunaa pitkin tikkaille. Pidä Sininen ryhmä suojaamassa ja lähetä Punainen ryhmä ylös tikkaita. Tämän jälkeen lähetä Sininen ryhmä alueen oikeaan yläkulmaan. Eliminoi viestintärakennusta vartioivat terroristit, ammu sen jälkeen ikkunoista ja heitä sisään sirpalekranaatteja tyhjentääksesi paikan. Kun rakennus on tyhjennetty, mene sisään ja asenna räjähteet.

Operaatio Majestic Gold

Tätä tehtävää varten tarvitset kaksi iskuryhmää, joilla on äänenvaimennetut aseet, ja tarkka-ampujaryhmän. Alussa lähetä tarkka-ampuja ryhmä alaspäin ja sitten vasemmalle. Heidän tulee eliminoida leirin sisäänkäynnin edessä sijaitsevassa vartiomökissä oleva terroristi.

Tämän jälkeen lähetä sisään iskuryhmät. Kun pääset kahden vartiotornin lähelle, eliminoi niiden välissä partioiva terroristi. Mene sen jälkeen tornien viereen niin, etteivät sisällä ja yläpuolella olevat terroristit pysty ampumaan sinua. Mene oikeaan reunaan, ja sieltä sisään pääkompleksiin.

Tämän jälkeen ryhmiesi tiet erkanevat. Punaisen ryhmän täytyy mennä ensin oikeaan yläkulmaan, ja sieltä vasemmalle. Kyyristele ja käytä lumivalleja suojana. Asenna räjähteet generaattoreiden viereen, ja eliminoi kaikki terroristit mitä näet.

Sinisen ryhmän pitää suunnata vasemmalle suuresta huoneesta ja sieltä ulos pihalle. Neutralisoi kolmen terroristin partio, mene sen jälkeen sisään ovesta ja alas portaita. Mene sisään vasemmalla olevaan huoneeseen ja heitä sirpalekranaatti seuraavaan huoneeseen. Lopuksi lähesty huonetta, jossa on työkaluja ja heitä sinne sisään sirpalekranaatti. Asenna sen jälkeen räjähteet, jolloin tehtävä on suoritettu.

Operaatio Frost Light

Tähän tehtävään tarvitset kolme äänenvaimennetuilla aseilla varustautunutta iskuryhmää. Vihreän ryhmän täytyy puhdistaa Extraction Zonen ulkopuolinen alue. Pudota pihan tois

ella puolella oleva terroristi ja sen jälkeen autokatoksessa olevat kaksi terroristia. Tarkkaile autokatosta samalla, kun Punainen ja Sininen ryhmä tulevat sinne, jonka jälkeen mene ylös portaita.

Portaiden oikealla puolella olevissa huoneissa on neljä terroristia. Sininen ryhmä voi kurkata kulman takaa ja eliminoida kaksi terroristeista avoimen oven läpi. Tämän jälkeen sijoita Punainen ryhmä suojaamaan toisen kahden luokse johtavaa ovea. Jätä panttivanki Holt sinne, missä sillä hetkellä on.

Sininen ryhmä etenee pitkin käytävää ja menee sen jälkeen oikealle. Eliminoi kaikki matkan varrella olevat terroristit ennen kuin ne ehtivät ampua tai tehdä hälytystä. Barsukov on kylpylän oikealla puolella. Saata hänet takaisin Holtin huoneeseen, ja sen jälkeen vie heidät molemman alas portaita ulos autokatokseen ja sitä kautta Extraction Zonelle.

Operaatio Hero Claw

Tähän tehtävään tarvitsen tarkka-ampujaryhmän ja kaksi äänenvaimennetuilla aseilla varustautunutta iskuryhmää. Alussa lähetä iskuryhmä junapihalle. Ammu kaikki siellä olevat terroristit hiljaa ja nopeasti, ennen kuin ne ehtivät juosta takaisin rakennukseen varoittamaan muita.

Tarkka-ampujaryhmän pitäisi suunnata alasisäänkäyntiä kohtia ja kiivetä tikkaat. Ota asema seinässä olevan reiän oikealta puolelta ja tähtää autoa, jossa on kuljettaja. Punaisen ryhmän tulee olla sijoittautunut suojaamaan rakennuksen yläsisäänkäyntiä, kun taas Sininen ryhmä on kulman takana autoista.

Go-koodin avulla Sininen ryhmä ryntää ulos ja pudottaa autojen luona olevat terroristit. Punainen neutralisoi kaikki, jotka poistuvat yläoven kautta, samalla kun tarkka-ampujaryhmä hoitaa kuljettajan ja kaikki tämän autoa kohti tulevat. Kun kaikki ulkona olevat terroristit on hoidettu, mene sisään rakennukseen ja eliminoi loput.

Operaatio Ebony Horse

Tätä tehtävää varten tarvitset kolme iskuryhmää, joilla on rynnäkkökiväärit. Alussa lähetä kaikki ryhmät kohti linnakkeen pääporttia. Punaisen ja Vihreän ryhmän suojatessa Sininen kulkee polkua pitkin kohti maanalaista sisäänkäyntiä.

Mene luolaa pitkin linnoituksen kellariin. Eliminoi kolme siellä olevaa terroristia, jonka jälkeen suuntaa ylös portaita. Sinisen ryhmän täytyy puhdistaa linnoitus. Lähellä yläosaa ryhmä löytää terroristijohtajan, joka pitää neutralisoida, koska antautuminen ei kuulu terroristipomon vaihtoehtoihin.

Samaan aikaan Punaisen ja Vihreän ryhmän tulee hoitaa portit. Lähetä toinen ryhmä oikeaa reunaa pitkin ja toinen vasenta reunaa. Kun alue joka avautuu porteille on puhdistettu, lähetä ryhmät oikealle puhdistamaan muurit ja sen jälkeen sisäpihat. Kaikki terroristit on eliminoitava.

Operaatio Zero Gambit

Tähän tehtävään tarvitset kaksi tarkka-ampujaryhmää, joilla on vaimennetut konepistoolit sekä kaksi rynnäkkökivääreillä varustettua iskuryhmää. Tehtävän ensimmäisessä tulee välttää kontaktia. Älä siis tapa pysäköintialuetta vartioivaa terroristia.

Lähetä toinen tarkka-ampujaryhmistä sisään pienestä sisäänkäynnistä oikealla ilman että kukaan näkee heitä. Suuntaa sen jälkeen oikealle generaattorihuoneiden läpi. Voit tappaa hiljaa terroristin pohjakerroksessa. Kulje mahdollisimman paljon oikealle ja sen jälkeen ylös portaita pitkin.

Vaihda toiseen tarkka-ampujaryhmään. Lähetä heidät voimalaitokseen käyttäen samaa reittiä kuin ensimmäinenkin ryhmä. Mene kuitenkin huomaamatta vasemmassa yläkulmassa oleville portaille. Nouse toiseen kerrokseen ja mene sisään toisesta ovesta oikealla huoneeseen, jonka ikkunasta näkee kontrollihuoneeseen. Sulje ovi takanasi. Kyyristy ja pysy paikallasi.

Vaihda takaisin ensimmäiseen tarkka-ampujaryhmään. Mene ulos ovesta ja eliminoi terroristit korokekäytävällä, jos he näkevät sinut. Mene sen jälkeen kulman taakse oikealle. Sinun täytyy eliminoida kahden terroristin partio nopeasti ja hiljaa, kuten myös ikkunan vieressä oleva terroristi. Käytä sen jälkeen tarkka-ampujaa päästämään Kutkin päiviltä reaktorihuoneen toiselta puolelta. Kyyristy suojaan ja pysy paikoillasi.

Vaihda taas toiseen tarkka-ampujaryhmään. Seiso pöydän päällä ja eliminoi Kutkinin luutnantti. Tämän jälkeen mene taas suojaan.

Lopuksi lähetä sisään voimalaan kaksi iskuryhmää eliminoimaan loput terroristit.

Lisää aiheesta