Requiem: Avenging Angel

Hyvän ja Pahan taistelu tarjoaa raamatulliset mittasuhteet täyttävää räiskintää. Mikäli kuitenkin isot pahat osoittautuvat liian liukkaiksi vastustajiksi, pitäisi seuraavien vinkkien avulla niistäkin saada parempi ote.

GERYON: Geryonin voittaa helposti, kun juoksee takaperin areenan seinää pitkin ja ampuu sitä kranaatinheittimellä. Jos Geryon tulee liian lähelle, niin hyppää siitä poispäin, ota reilusti välimatkaa ja jatka juoksemista takaperin.

TRYXINOS: Sinulla on alussa aikaa valita aseesi, koska Tryxinos ei hyppää alas mööpelin päältä ennen kuin menet liian lähelle. Ota aseeksesi kranaatinheitin ja enkelinvoimistasi Warp Time. Tryxinos on nopea, joten osuaksesi paremmin, tulee sinun käyttää Warp Timea. Ensin hidasta aika, sitten ammu vihulaista kranaatinheittimellä. Tämän jälkeen ota pieni välimatka, hidasta taas aika, ammu ja niiin edelleen. Kun Malachin energia loppuu, juokse Tryxinosia pakoon kunnes energiaa on palautunut tarpeeksi. Tryxinos sylkee myös tulipalloja sekä järisyttää maata, mutta niistä ei tarvitse juurikaan välittää, koska voit hidastaa ajan ja väistää ne leikiten.

LILITH: Ympärilläsi on kolme tolppaa, yksi takanasi ja kaksi sivuillasi. Lilith on edessäsi ja alkaa heti heittelemään kaikenlaisia taikoja pääsi menoksi. Juokse samantien takanasi olevan tolpan taakse ja ota aseeksesi Brimstone ja loitsuksi Warp Time. Mene aivan Lilithin viereen, hidasta aika ja ammu meteoriittejä täydeltä laidalta kunnes aika palautuu normaaliin. Tällöin lähde kiertämään tolppien ulkokautta toiselle puolelle taas aivan Lilithin viereen ja anna meteoriittien laulaa.

Pyri koko ajan olemaan tolppien ulkopuolella, sillä Lilith käyttää ikävää salamataikaa jolloin kaikki tolppien sisäpuolella on mennyttä. Jonkin ajan kuluttua Lilith kutsuu paikalle pienempiä otuksia, kuten Xaphaneita, Zaebosseja sekä inhottavia lentäviä sudenkorennon tapaisia Bynthra-olioita. Kun paikalla on muita otuksia, et voi vahingoittaa Lilithiä eikä Lilith sinua. Vaihda aseesi esimerkiksi sinkoon ja raivaa muut otukset tieltäsi. Tämän jälkeen mene taas takana olevan tolpan taakse, vaihda aseesi meteoriitteihin ja näytä Lilithille mistä päästä Malachi pissii.

LUCIFER: Tämä on lievästi vaikeampi kuin Lilith. Käytä aseenasi aluksi railgunia, kun Lucifer kulkee sinua kohti. Tyhjennä kaikki ammukset samalla kertaa ja siirry sitten sinkoon. Sinun pitää koko ajan pysyä liikkeessä, ja paras tapa tähän on circle-strafing. Jollet osaa sitä, käytä jotakin muuta keinoa minkä osaat. Pidä Lucifer edessäsi, jotta näet mitä se aikoo tehdä seuraavaksi. Kun Lucifer muuttaa itsensä kyyhkysiksi, juokse pakoon kunnes iso-L palautuu entiselleen, koska kyyhkyset tekevät pahaa jälkeä. Lilithin tapaan Luciferillakin on omat apurinsa, mutta keskity vain Luciferiin. Kun singon ammukset loppuvat, käytä Pentecostia (mene tarpeeksi lähelle, että osut). Jollet halua aloittaa taistelua alusta kun kuolet, niin on suositeltavaa käyttää quicksavea usein.

Lisää aiheesta