Resident Evil 3: Nemesis [4]

Läpäise peli millä tahansa vaikeustasolla, odota lopputekstien loppumista ja tallenna sen jälkeen Next Game -tiedosto, saat avattua The Mercenaries -minipelin. Aloita uusi peli, valitse edellä tallennettu peli ja valitse The Mercenaries -moodi. Moodissa on tarkoitus ohjata Carlos, Mikhal tai Nikoli junalta aloitushuoneeseen kahdessa minuutissa. Vastustajien tappaminen ja siviilien pelastaminen matkan aikana tuo lisää rahaa ja lisää aikaa. Kun peli on läpäisty, saat arvion ja rahaa, jolla voi ostaa parempia aseita tai loputtomat ammukset.

Toinen hyöty läpäistystä pelistä (siis: katso lopputekstit ja tallenna Next Game), on avain pelin alussa olevaan kauppaan. Kauppa sijaitsee heti ensimmäisellä kadulla. Avaimella pääsee kauppaan sisälle vaihtamaan päälle erilaisia asuja.

Erilaisia asuja saa niin ikään pelin läpäisemällä. Helpolla vaikeustasolla kaikki F:ää paremmat arviot tuovat Jillin asun alkuperäisestä Resident Evilistä ja Reginan asun Dino Crisisistä. Vaikealla vaikeustasolla D tuo kaksi lisäasua, C kolme, B neljä ja A kaikki viisi asua. Kolme muuta asua on poliisin minihame, disko ja prätkäkundin asuste.

Lisää aiheesta