Resident Evil: The Director's Cut

Kaksinkertainen määrä esineitä: korosta Arrange-valinta Game Mode -ruudussa, ja pidä oikea suuntapainike pohjassa kunnes osoitin muuttuu vihreän väriseksi. Aloita pelaaminen ja huomaat, että esineitä on tarjolla kaksinverroin. Mustenauhoja ja ammuksiakin on nyt tuplasti. Valitettavasti koodi ei monista terveyssumutteita tai yrttejä. Bazookan käytön voi myös unohtaa.

Vaatekerraston muuttaminen: pelasta kaksi muuta pelaajaa ja vedä DC läpi. Huomaa loppukiitoksien aikana viestin "You've got the special key". Tallenna tämän jälkeen peli, mutta lataa sama peli tallennuksen jälkeen uudelleen käyttöön. Siirry huoneeseen, josta löytyy suurikokoinen peili. Huone löytyy muuten kartanon toisesta kerroksesta. Avaa takaosan ovi ja siirry komeroon.

Liikuta sankari aivan komeron takaosaan, jossa ovat muun muassa vaateripustimet. Ruudulle ilmestyy viesti, jossa kysytään "There is an outfit that fits you perfectly, do you want to put it on?". Vastaa "Yes" ja hahmosi vaihtaa vaatteita. Huomaa myös, että pelatessasi peliä Arrange-optiolla hahmollasi ei ole avainta, mutta ovet eivät ole tällöin lukossa. Siirry vasemman käden ovesta sisään (Main Hall -tilan oikealla puolella). Räiski parit zombit tai metsästäjä päästäksesi huoneeseen.

Pelin nollaus perusasetuksiin: tauota peli ja paina start+select. Nyt Resident Evil on nollattu ja peli siirtyy päävalikkoon.

Peliohjaimen konfigurointi: paina pelin aikana select+start.

Loppumaton varasto ammuksia raketinheittimeen: voita peli alle kolmen tunnin pelastamatta ketään. Loppukiitosten aikana ruudulle ilmestyy raketti. Jatka kiitosten jälkeen pelin pelaamista. Raketinheitin on saatavilla heti uuden pelin alussa. On syytä muistaa, että heittimellä ei osu kovinkaan hyvin ylhäältä tai alhaalta tuleviin örkkeihin.

Loppumaton varasto ammuksia Magnumiin: valitse Arrange-tila ja vedä DC läpi millä tahansa hahmolla omaan tahtiisi. Magnum patruunoineen on käytössä heti, kun uusi peli aloitetaan. Tämä paukkurauta helpottaa peliä melkoisesti ja tuo kolmen tunnin aikarajakin on huomattavasti helpompi alittaa. Kun sekin on tehty, on kolmannessa pelissä sekä raketinheitin että Magnum.

Lisää aiheesta