Revenge of the Wounded Dragons (PS3)

Haavoittuneiden lohikäärmeiden kosto on tribuutti 80-luvun lopulla suosituille tiimimätkintäseikkailuille, kuten Double Dragonille ja Bad Dudes vs. Dragon Ninjalle. Revenge of the Wounded Dragons naittaa suoraviivaisen rämpytysmätkinnän kaksiulotteiseen tasoloikkaan ja lajityypille ominaiseen pelastetaan neito roistojen kynsistä -juoneen.

Viholliset teilataan lyöntien ja potkujen yhdistelmillä. Hyppy ja kierähdys eteen- tai taaksepäin helpottavat usean vastustajan jallittamista. Jos roisto ei kupsahda kerralla, maassa makaava tai typertyneenä horjuva ukko viimeistellään lopetusliikkeellä. Mukavasti rullaavaa kaksinpeliä piristetään muutamilla tiimiliikkeillä.

Nujakointiin tuodaan vaihtelua aseilla tai aseeksi kelpaavalla irtaimistolla, kuten tynnyreillä ja sementtisäkeillä. Mätkintä on vauhdikasta, mutta valitettavasti tusinamiehille riittää kyykkyyn ja niitti kulkusille -taktiikka. Kyykkäämisen myötä liian monta matsia rapautuu staattiseksi alalyönnin junnaamiseksi.

Toinen kirjaimellisesti silmiin pistävä ongelma on mauton grafiikka. Revenge of the Wounded Dragons yrittää kaksiulotteisuudestaan huolimatta näyttää realistiselta ja epäonnistuu siinä räikeästi. Yksinkertainen ja rehellisesti pelimäisempi piirrosgrafiikka olisi ollut parempi ratkaisu, jos rahkeet eivät riitä Shadow Complex -tasoon. Tyylittömyydestä ja tekoälyn aukoista huolimatta Revenge of the Wounded Dragons on etenkin kaksinpelinä viihdyttävää mättöä.

71