Ribbit King (PS2)

Ribbit Kingissä Scooterin pitää kerätä jotakin ihmeaiheitta kuningaskunnan pelastamiseksi. Aine kerätään pelaamalla frolf-nimistä golfin muunnelmaa, jossa keppi on korvannut mailan ja sammakot pallon. Kun Scooter tai hänen vastuntansa lyövät sammakkoa kepillä, eläin hyppää eteenpäin. Pelaajan ei tarvitse muuta kuin valita mieluinen lyönnin voimakkuus eikä tuulen kaltaisia hienouksia ole.

Sammakko yritetään saada isoon reikään, mutta pelkkä lyöntien määrä ei ratkaise. Kentällä on lukuisia ansoja ja palkintoja. Jos erilaisiin jippoihin osuu yhdellä lyönnillä, pisteitä kertyy enemmän. Vaikka frolf voitetaankin lyöntien sijasta pisteillä, yleensä paras taktiikka on valita lyhyin tie maalimonttuun. Hauskimmillaan lyönnillä on yllättäviä seurauksia: tramboliini voi heittää sammakon järveen, jolloin peliväline ui automaattisesti vastarannalle.

Grafiikka on PsOne-tasoa, äänitehosteet GBA-luokkaa ja musiikki piti vääntää pois minuutin testaamisen jälkeen. 20 kenttää viidellä eriteemaisella planeetalla eivät ole kovin paljon, mutta vastaavasti peli on normaalia halvempi, vähän yli 30 euroa.

Huumoria ja hassuttelua ei ole pelimaailmassa koskaan liikaa. Siksi en halua olla Ribbit Kingille liian ilkeäsanainen. Joku pienoinen saattaa pitää Ribbit Kingistä kovastikin, jos äiti hyväksyy eläinrääkkäyksen. Tarkoitan sammakoita, en lasta.

61