Rival Schools [2]

Vaihtoehtoiset asut Hinatalle, Natsulle, Tiffanylle ja Kyokolle: Tavallisesti nämä naispuoliset vaihtohahmot antavat Life-Uppeja ja lisäyksiä Super-palkkiin, mutta näissä puvuissa he jopa hyökkäävät.

Saadaksesi asut päihitä peli saman koulun jäsenillä. Hinata saa t-paidan ja alusvaatteet kun kepität pelin Hinatan, Batsun sekä Kyosuken kanssa. Tiffany saa koulupuvun, kun voitat pelin Tiffanyn, Royn sekä Bomanin kanssa. Natsu saa juhlapuvun, kun päihität pelin Natsun, Shoman sekä Roberton kanssa. Kyoko saa pyjamapaidan ja bokserit, kun kepität pelin Kyokon sekä Hideon kanssa. Laita Short Cut-moodi päälle ja uudet versiot ovat alarivissä.

Bonusmoodit:

Target-moodi: Läpäise yksinpeli millä tahansa vaikeustasolla ja taistelijalla.

Home Run-moodi: Läpäise yksinpeli Shomalla käyttäen korkeinta vaikeustasoa.

Shoot-Out-moodi: Läpäise yksinpeli Robertolla käyttäen korkeinta vaikeustasoa.

Service-moodi: Läpäise yksinpeli Natsulla käyttäen korkeinta vaikeustasoa.

Taistele oikean pomon kanssa: Seitsemäs matsi olisi tavallisesti viimeinen, mutta jos voitat sen käyttämällä Team Up Superia, pääset ottelemaan Hyota vastaan. Hän on Rival Schoolsin varsinainen pomovastustaja. Kun voitat hänet, näet erilaisen lopun kuin normaalisti.

Evolution levyn neljä bonushahmoa: Päihitä peli Natsulla, Hinatalla, Tiffanylla ja Kyosukella käyttäen mitä tahansa vaikeustasoa. Uusien ottelijoiden nimet ovat Natsu2, Hinata2, Tiffany2 ja Kyosuke2.

Kyokon toimisto (Office): Päihitä peli Kyokolla käyttäen korkeinta vaikeustasoa. Kyokon toimisto ilmaantuu Extra-valikkoon.

Pelaa Rikalla ja Willillä: Päihitä peli kaksi kertaa millä tahansa taistelijalla.

Salaiset hahmot: Joka kerran kun päihität pelin, salainen hahmo ilmaantuu Extra-menuun. Hahmo vaihtuu, kun käännät oikealle tai vasemmalle. Hahmoja on 42 kappaletta.

Salaiset asut: Kun olet hahmonvalinta (Character Select)-ruudussa, paina Start ja X valitsemasi ottelijan kohdalla.

Lisää aiheesta