Sacrifice [2]

Laita kaikki yleisimmin käyttämäsi loitsut pikanäppäinten taakse. Loitsuvalikon klikkaaminen ja oikean loitsun löytäminen vie aivan liikaa aikaa taistelun tiimellyksessä.

Kun olet saanut kerättyä tarpeeksi sieluja, muista laittaa Guardian-loitsu kahteen tai kolmeen niistä suojataksesi alttaria hyökkäykseltä. Vaikka Guardianit eivät onnistuisikaan kokonaan torjumaan hyökkäystä, ne antavat sinulle sen verran aikaa, että pystyt teleporttaamaan itse paikalle vahvistusten kanssa.

Opettele eri yksiköiden erikoisominaisuudet ja hyödynnä niitä taisteluissa. Druidi käyttää Life Shieldiä automaattisesti vahingoituttuaan, mutta paljon parempi vaihtoehto olisi, että druidilla olisi suoja päällä jo ennen taistelua.

Hyödynnä tietokoneliittolaisia, kun omat joukkosi ovat pienet, sijoittamalla omat otuksesi niiden lähelle taistelun aikana. Tietokoneen joukot kiinnittävät itseensä osan huomiosta ja pystyt keräilemään niiden tappamien vihollisten sieluja.

Kun olet saanut kaksi tai kolme Manalithia pystytettyä, aloita rakentamaan shrinejä manalähteille kun etenet kauemmas alttaristasi. Sac Doctorit voivat viedä sielut sinne, mikä vähentää kuolemisen riskiä, kun ne kulkevat pitkää matkaa alttarillesi.

Lisää aiheesta