Sacrifice

Pari hyvää yksikköä wizardille (hyviä yhdessä) ja kuten huomaat, pelasin itse kampanjan ottamalla melkein kaikki Jamesia ja pari kertaa Persephonen ja Stratosin.

Gargoyle (James): Ehkä pelin paras ilmayksikkö. Kymmenkunta tällaista tappaa helposti isonkin kasan jousiampuja-alikeja, tappioita tosin tulee, mutta ne maksavat vain yhden sielun.

Earthfling (James): Vie näitä pieni lauma vihollisten keskelle ja paina erikoiskyky-näppäintä sekä tuo gargoylet mukaan. Tuloksena yhtään omaa ei kuollut, kaikki vihulaiset kuoli.

Vortix (Stratos): Kun tulee rähinää, kohdista nämä vastustajan wizardiin, jolloin tämä ei ehdi pölliä kaikkia sielujaan takaisin ja sinä voit rauhassa konvertoida ne.

Gnome (Persephone): 2 - 3 gnomea alttarilla ja saman verran jollain tärkeällä manalithillä, kaikki vihulaisten ilmavoimat putoaa nopeasti.

Ja sitten pari taikaa.

Rainbow (Persephone): Tällä pidetään gargoylet lentokunnossa, tähtää vain wizardiin ja ammu. Parantaa kaikkia lähellä olevia yksiköitä.

Earth Halo (James): Oletko hyökkäämässä vihulaisen kimppuun, mutta sillä on liikaa lentäviä joukkoja? Ei haittaa, earth halolla putoaa noin viisi vihollisen lentävää yksikköä käden käänteessä.

Taktiikoita:

Taistelussa pyri hidastamaan vastustajan wizardia, jottei tämä ehdi kerätä sielujaan talteen. Laita joitain isoja ja vahvoja yksiköitä ottamaan vahinkoa vastaan (Jamesin Taurock on hyvä) ja sitten paljon joitain pikkunilviäisiä tappamaan viholliset.

Yleensä taistelun alussa vihollisen ilmavoimat ovat ensimmäisenä sinun joukkojesi kimpussa, joten varaudu siihen tuomalla jousiampuja-aliket etulinjaan ja taikomalla earth halo (mikäli sinulla se on). Jos tulee rähinää vihulaisen manalithillä, koeta tappaa manalithin guardianit ensin, sitten manalith ja vihollisen wizardi. Jos wizardi ei kuole kun manalith tuhoutuu, se juoksee luultavasti pakoon.

Alttareille hyökättäessä koeta tappaa viholliselta kaikki muut paitsi lähitaistelijat. Tämän jälkeen uhraa joku 2 - 3 sielun yksilö vihollisen alttarilla ja pistä kaikki yksikkösi vihollisen wizardin kimppuun.

Muista aina pistää joukkosi pikanäppäinten alle (valitse vaikka 3 gargoylea ja paina ctrl + 1, ja tämän jälkeen kun painat alt +1, saat ne heti komentoon).

Lisää aiheesta