Sanity: Aiken's Artifact [3]

Seuraavassa ohjeet loppupomojen, Golgothamin ja Abelin, nujertamiseen. Aluksi suuntaa pohjoiseen. Lyhyen näytöksen jälkeen, jossa Aiken pääsee hengestään, tuhoa kaikki vihulaiset, jotka aivo nakkaa kimppuusi. Kun viholliset makaavat maassa kuolleina, heitä Lightning Bolt aivon tuhoamiseksi. Toista sama temppu myös kaikkien muiden aivojen kanssa.

Kerää kaikki aivojen pudottamat esineet (tarvitset niitä, usko pois!) ja muistele kaikkien vihollistyyppien immuniteetteja. Yksikään vihollinen ei kuitenkaan ole immuuni Storm Totemille, joten käytä sitä. Golgotham näyttäisi kuolevan, kun tuhoat viimeisen aivon.

Ota kyytiin kaikki Protection Talentit sekä Health- ja Sanity-kehät, sillä tarvitset niitä ihan hetken päästä. Käytä Revealia löytääksesi tason, joka kulkee ympäri aluetta. Hyppää sen kyytiin ja matkaa aivan viimeiseen käännökseen asti. Sen jälkeen saat Psi-Suppressant ja Psi-Suppressant Glyph Talentit, jos levitoit tummennetulle ulokkeelle. Astu teleportteriin päästäksesi Bobbyn ja Tedin luo.

Siinä samassa paljastuu kuitenkin, että Golgotham ei yllättävää kyllä olekaan kuollut vaan ilmaantuu paikalle pahat mielessään. Väistä kaikki hyökkäykset, koska osuessaan ne tekevät todella kipeää, äläkä myöskään putoa laavaan.

Tähtää isoa pahaa kylkiluihin Lightning Bolt Talentilla, ja kun näet pikkuruisen aivon, ammu sitä saadaksesi Golgothamin tajuttomaksi. Jatka samaan malliin. Neljä iskua aivoon ja Golgotham on mennyttä kalua. Ota kaikki Suppression Talentit ja mene Bobbyn ja Tedin luo, jotta vihoviimeinen taistelu käynnistyy.

Aamu sarastaa, kun Cain, Bobby ja Ted lähtevät. Frost ilmaantuu paikalle, kuten myös Mysterious Guy. Kaikki ei kuitenkaan ole kohdallaan, sillä Abel saapuu yllättäen mukaan kekkereihin ja käristää kaikki paitsi oikeasti tärkeät henkilöt, eli Cainin, Bobbyn ja Tedin. Tehtäväsi on käydä Abelia vastaan todellinen henkien kamppailu.

Käytä Death's Headia ja Shield of Truthia suojataksesi itsesi. Kutsu zombie avuksesi ja pidä parannus pikanäppäimen ulottuvilla äkillistä käyttöä varten. Kun olet taistellut jonkin aikaa, Bobby avaa sinulle portin. Cain juoksee portille ja laukoo ikäviä herjoja Abelille, kunnes tämä juoksee sisälle ja viimeinen taistelu voi alkaa kunnolla.

Abelin tappaminen on suhteellisen vaivatonta. Mene sellaiseen paikkaan, jossa olet ison kukkulan ja Abelin välissä ja käytä Psionic Pushia tönäisemään Abel alas kukkulalta pyrotekniseen kuolemaansa. Saat tämän jälkeen paljon Storm Talentteja, joskaan et tule tarvitsemaan juurikaan muita kuin Storm Djinnejä ja Suppression/Protectionia.

Pelin läpäisemisen jälkeen voit käyttää Chapters-valikkoa mennäksesi mille tahansa tasolle käyttämään uusia Talenttejasi vihollisiin ja näyttämään kuka on herra talossa.

Lisää aiheesta