Silent Hill [2]

Kultamitali löytyy seuraavasti: mene ensiksi kouluun, ja etsi sen jälkeen vanhuksen kädeltä näyttävä patsas. Samassa huoneessa on kemikaaleja, jotka kannattaa napata talteen. Siirry takaisin patsaalle ja käytä juuri löytämiäsi kemikaaleja. Kun happo on vaikuttanut aikansa, saat palkinnoksi kultamitalin.

Jos kultamitali tuntuu turhalta pröystäilyltä, voit toki hankkia hopeisen vastaavan. Koulusta löytyy myös pianohuone, jonne epäonnisen matkaajan on suunnistettava. Painele pianon koskettimia seuraavassa järjestyksessä: a) toinen valkoinen vasemmalta, b) toinen valkoinen oikealta, c) ensimmäinen musta oikealta, d) kolmas valkoinen oikealta, e) ensimmäinen musta vasemmalta. Hopeinen mitali on sinun, onneksi olkoon!

Jos Alessan salamahyökkäys on sinulle liian nopea, painele seuraavia näppäimiä tässä järjestyksessä: eteen ja vasemmalle tai oikealle juoksemalla, jonka jälkeen alat pinkoa ympyrää. Pysähdy kolmen kierroksen jälkeen ja aloita Alessan suolaaminen. Kun otus alkaa toipua ammuskelustasi, toista sama niin monta kertaa kuin tarvitaan.

Lisää aiheesta