Silent Hill

Alessa on melkoinen ämmä, ja on lisäksi kovin vaikea piestävä. Viimeisellä tasolla eukko käyttää tutusti salamapalloja sinun harmiksesi. Moiset yritykset voi välttää painamalla eteen + vasemmalle tai oikealle, ja toki koko ajan juosten. Harri juoksee nätisti ympyrää, mutta parin kolmen rundin jälkeen on pinkominen syytä lopettaa, ja ampuminen aloitettava. Yllätyksellisesti ammuskelu pitää taas lopettaa, kun Alessa intoutuu jälleen sähköiseksi. Tuttua pelitaktiikkaa pitää jatkaa kunnes akka pääsee hengestään.

Jotkut jo tietävätkin, että Hiljaisessa kukkulassa on neljä erilaista loppua, joista jokainen tarjoaa omat bonukset. Jos haluat vääntää pelin läpi rehellisesti, ei seuraavaa litaniaa kannata lukea. Sen sijaan tuskastuneille, epätoivoisille ja säälittäville pelaajan raukoille tästä voi kieltämättä olla apua.

Paha loppu 1

Palkinnoksi saat bensiinikanisterin, moottorisahan ja kiviporan. Siis kaiken, mitä aina olet halunnut. Bensiinitankin löydät huoltoasemalta, ja kyseistä esinettä käytetään kahden muun bonusvarusteen apuna. Valitettavasti voit poimia vain toisen palkintoaseista. Kuuluisan kiviporan voi penkoa Drawbridgen Control Roomista, ja ilkeät pikkulinnut kertovat, että pora on sangen onneton. Makuasioista ei sovi kiistellä, joten jos pora kiinnostaa, ota se.

Huomattavasti hauskemmalta kuulostavan moottorisahan löytää rikotun ikkunan liepeiltä. Kaikki moottorisahaa kokeilleet kehuvat värkkiä hienoksi. Kokeilkaa itse. Molemmat aseet tulevat kuitenkin tarpeeseen hitaita, maassa pysytteleviä vihulaisia vastaan. On toki muistettava, että vasara on yhä monien suosikkiase, ja sen saadakseen ei tarvitse petkuttaa.

Paha loppu 2

Palkintoesine toisesta ilkeästä lopusta on itämainen taistelumiekka Katana. Kylmää terästä voi hankkia koiratalon aiemmin lukitusta huoneesta Levin Roadilla. Ase on ihana, sillä se tekee vastustajista todella selvää jälkeä. Pidä ympyrä-painike pohjassa, ja tuloksena on pään yläpuolelta käynnistyvä superlyönti. Kaksi napakkaa napautusta saa aikaan tupla-viillon. Jos tämäkään ei riitä, on syytä kokeilla kolmen lyönnin yhdistelmää pitämällä ympyrä-painike aluksi pohjassa, ja ensimmäisen lyönnin jälkeen naputtelemalla samaa painiketta kuin horkkatautinen.

Hyvä loppu 1

Hyväsydämiset pelaajat kruunataan hyperblasterilla, joka suorastaan huokuu sitä kovasti toitotettua katu- ja klubiuskottavuutta. Se on erittäin voimakas, ja sen ammukset eivät lopu koskaan. Kyllä sitten kelpaa.

Hyvä loppu 2

Tämä palkinto on varsinaisille äiti Teresoille. Kyseessä on kivi, ja sen löytää sekatavarakaupasta. Ne, jotka erehtyivät pelaamaan epärehellisesti, muuttuvat nyt vihreäksi kateudesta. Heillä ei ole kiveä, jolla ei ainakaan toistaiseksi ole minkäänlaisia vaikutuksia.

Tiesittekö, että sairaalassa voi hörppiä drinkkejä oikein olan takaa? Jos olet piilevä virvoitusjuoma-alkoholisti, tai nautit muuten vain juomisesta, hankkiudu rikkoutuneen juoma-automaatin läheisyyteen. Siellä voit sammuttaa janosi. Kokeile myös painaa pelin aikana select-painiketta. Siirryt varusteruutuun, josta pitää siirtyä vielä Options-valikkoon. Paina sitten L1, R1, L2 ja R2 kaikki samaan aikaan, ja laita sitten sormet ristiin. Jos kieli oli keskellä suuta, tarjolle avautuu oma pieni valikkonsa, josta voit muuttaa veren väriä, kääntää kontrollit nurinkurisiksi tai kytkeä automaattitähtäyksen pois päältä. Vain kovimmille pelaajille ja masokisteille.

Lisää aiheesta