Simcity 2000

Lukuisia kivoja kikkoja kaupunkien kanssa näperteleville.

Tällä vinkillä saat pikkuisen lisää mammonaa. Itse asiassa tuommoisen miljoonan dollarin verran. 2D-pelissä valitse City Info ja Budget. Pidä Budget-ruudussa R1 pohjassa ja paina x, ympyrä, kolmio ja neliö. Vapauta sitten R1 ja pidä L1 pohjassa. Paina nyt x, ympyrä, kolmio ja neliö. Vapauta vaihteeksi L1 ja paina R2 pohjaan. Näppäile jälleen x, ympyrä, kolmio ja neliö. Vapauta yllätyksellisesti R2 ja paina L2 pohjaan. Naputtele vielä x, neliö, kolmio ja ympyrä, ja vapauta L2. Kuulet pienen hurraa-äänen, joka tietenkin vahvistaa oikeaoppisen koodin. Muista, että tämän niksin voi tehdä vain kerran pelissä.

Työkalut ilmaiseksi: (2D-peli) valitse ja peruuta tree tool -valinta tavallisella nuolikursorilla. Siirry statuspalkkiin ja paina ylös, alas, oikea, vasen, ylös ja x samalla, kun kursori on kohdistettu palkin päälle.

Täydet palomiehet, poliisit ja sotilaat: (2D-peli) valitse ja peruuta dispatch tool -valinta tavallisella nuolikursorilla. Siirry statuspalkkiin ja paina vasen, oikea, vasen, oikea, ympyrä ja x samalla, kun kursori on kohdistettu palkin päälle. Käytä nyt mainittuja yksikköjä (palomiehet, sinivuokot ja soltut) sopivissa tilanteissa.

Helikopterin ohjaamo: (3D-peli) paina R2, L2, R2, L2, R2 ja L2. Ohjaamosta voi loikata pois painamalla R1, L1, R1, L1, R1 ja L1.

Yö: (3D-peli) paina alas, ylös, alas, ylös, alas, L2 ja R2. Toista koodi ja voit vaihdella yön tai päivän välillä.

Fade to Black -tila: (3D-peli) paina alas, alas, alas, alas, alas, alas, L2 ja R2. Häivyttämisen voi tauottaa painamalla vasen, vasen, vasen, vasen, vasen, vasen, L2 ja R2. Tavalliseen tilaan palataan yhdistelmällä oikea, oikea, oikea, oikea, oikea, oikea, L2 ja R2.

Läpinäkyvä kaupungin kartta: (3D-peli) paina R1, R2, R1, R2, R1, R2, R1 ja R2. Tavalliseen tilaan siirrytään koodilla L1, L2, L1, L2, L1, L2, L1 ja L2.

Kultaiset nugetit: (3D-peli) aktivoi helikopteriohjaamo painamalla R2, L2, R2, L2, R2, L2, R1, L1, R1, L1, R1 ja L1 seitsemän kertaa. Naputtele sitten R2, L2, R2, L2, R2, L2, L2, R1, L2, R1, L2, R1, L2 ja R1. Nyt sinun pitäisi nähdä tiellä kultaisia nugetteja, joita keräilemällä voi kasvattaa kaupungin varoja.

Lentopeli: (3D-peli) paina oikea, vasen, oikea, vasen, oikea, L2, R2, start ja start. Voit käyttää myös koodia oikea, vasen, oikea, vasen, oikea, L2, R2, x ja x. Tavalliseen peliin siirrytään käyttämällä start-painiketta. Lentely ympäri omaa kaupunkiasi on nyt mahdollista ja ennen kaikkea hauskaa. Käytä seuraavia kontrolleja:

R1 = lisää korkeutta

R2 = vähemmän korkeutta

L1 = eteenpäin

L2 = taaksepäin

ylös = katso ylöspäin

alas = katso alaspäin

vasen = katso vasemmalle

oikea = katso oikealle

Lisää aiheesta