Soldier of Fortune [3]

Seuraa silmä kovana tähtäintä, sillä aina kun näet punaista, voit puristella liipaisinta niin paljon kuin haluat. Ole kuitenkin tarkkana, sillä jos ammut vihreän tähtäimen aikana panttivankeja, viattomia tai liittolaisia, tehtävän suorittaminen saattaa päättyä kuin seinään.

Taistelussa menestyminen helpottuu, kun opettelet tosissasi käyttämään juoksua, kyyristymistä, nojailua sekä tietenkin streiffaamista. Vihollisilla on suuria vaikeuksia seurata sivuttaisliikkeessä olevaa kohdetta, joten streiffaamisesta on suurta hyötyä # etenkin aukeilla alueilla.

Muista aina käyttää Use-toimintoa panttivankeihin ja siviileihin, jotta nämä tajuavat lähteä turvaan. Samalla saatat itse saada vinkkejä käynnissä olevaan tehtävään.

Ole tarkkana ammusten määrän suhteen. Opettele lataamaan aina ennen taistelua ja jälkeen taistelun. Keskellä taistelua lataaminen ei yleensä ole suositeltavaa... Ammuksia ja varusteita löytyy, kun ammuskelee punaisia tynnyreitä. Laatikoihin kannattaa käyttää puukkoa, jottei tarvitse tuhlata turhaan kuteja.

Hiljaa liikkuminen on enemmän kuin suositeltavaa. Pidä siis silmällä PADDia, joka kertoo, miten kovaa meteliä pidät. Muista, että eri ase kädessä liikkuminen aiheuttaa erilaista ääntä. Stealthiin sopivia aseita ovat puukko, 9 mm pistooli, tarkka-ampujan kivääri ja äänenvaimennettu konepistooli.

Isoihin ryhmätaisteluihin sopivimmat varusteet ovat raskas konekivääri, konepistooli sekä äänenvaimennettuna että tavallisena, raketinheitin, muoviräjähde ja sirpalekranaatit.

Panssarinläpäiseviä aseita ovat .44 pistooli, tarkka-ampujan kivääri, raskas konekivääri, liekinheitin, mikroaaltopulssiase ja raketinheitin.

Lisää aiheesta