Soldier of Fortune

Paljon puhetta ja närkästystä aiheuttanut väkivaltarykäisy ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi (paitsi lyijymyrkytyksen saaneet terroristit). Kaikkien niiden verilitrojen alta paljastuu ihan hauska räiskintä, jossa asenne tuntuu ainakin olevan kohdallaan. Seuraavassa muutamia ohjeita, joilla kovana poikana rämistely sujuu vähän mukavammin.

Pidä pääsi piilossa. Kyyristele ja nojaile seiniä vastaan aina kun mahdollista, ja käytä tarkka-ampujan kivääriä alueen kartoittamiseen.

Kun olet menossa alueelle, jossa on rutkasti vihollisia, käytä aluksi konekivääriä ympäriinsä räiskimiseen ja vastustajien haavoittamiseen. Vaihda tämän jälkeen käsiaseeseen ja viimeistele homma. Muista myös hyödyntää joidenkin aseiden toissijaisia ampumismuotoja.

Tähtää joko ylös tai alas. Luoti päähän tai isovarpaiden väliin pysäyttää tehokkaasti terroristien pyristelyt. Ensimmäinen tehtävä on täynnä panttivankeja, joten älä anna liipaisinsormesi ottaa liikaa valtaa.

Asebunkkereista sinua ei nähdä, jos nojaudut näkyville kulman takaa. Pistä siis pääsi aina esiin ja poimi vihollismarjat.

Lisää aiheesta