Soul Blade

Soul Edge -pelihahmo ilmaantuu pelaajan valittavaksi kunhan itse peli on väännetty läpi kaikilla kymmenellä pelihahmolla. Toinen vaihtoehto on jättää pelin sisäinen kello raksuttamaan kahdeksi kymmeneksi tunniksi.

Pelaa arcade-peli läpi Seung Minalla tai Hwangilla. Kun Hwangin tai Seung Minan loppukohtaus on alkamassa, naputtele kaikkia peliohjaimen painikkeita ahkerasti. Älä kuitenkaan koske start-painikkeeseen. Ja lopulta kun toisen hahmon loppuvideot ovat ohi, hahmonvalintaruudusta pitäisi löytyä uusi, Han Myong. Kaveri on sijoitettu Cervantesin oikealle puolelle (kuvaruudun ulkopuolelle).

Jos haluat pelin viimeisen aseen Edge Master -pelissä, tee seuraavasti: tapa pelin kiistaton mestari Soul Edge Master-pelitilassa ja anna loppuvideoiden pyöriä. Kun peli siirtyy takaisin karttaruudulle, tallenna peli. Siirry yhden välin etäisyydelle Espanjasta (esimerkiksi Siegfriedin tai Voldon kotikonnuille) ja aloita mäiskintä. Tämä matsi on tietenkin voitettava. Nyt ase pitäisi olla käytössäsi. Jos vatkainta ei vieläkään löydy, mene vaikkapa Aasiaan. Pelin viimeisin ase vaihtaa nimittäin aina paikkaa hävitessäsi, mutta se siirtyy poispäin vain yksi väli kerrallaan.

Aseta kehän kooksi (ring side) options-valikossa 20 metriä. Taistellessasi vs. Battle -tilassa, pääset ottelemaan Colosseumissa. Kenttä on yleensä näyttämönä vain Edge Master -kahinoissa.

Vastoin yleisiä luuloja, pelihahmojen loppukohtauksia voi muuttaa. Kun loppupätkät ilmestyvät ruudulle, odottele siihen saakka, että mustat reunat ruudun ylä- ja alareunasta häviävät. Anna sitten seuraava koodi hahmokohtaisesti:

Mitsurugi: paina ensin oikea ja vasen toistuvasti, jotta Tanegashiman nuolet eivät osu sankariisi. Päästessäsi lähelle miekkosta paina neliö tai kolmio.

Seung Mina: loppukohtauksen aikana pelihahmon isä yrittää hyökkäillä, ja yritykset tehdään tyhjiksi painamalla alas ja ylös.

Voldo: paina alas, ylös, alas ja ylös. Toista koodi kunnes Soul Edge lopulta taipuu.

Sophitia: kun hahmo menee veteen, siirrä hahmoa koko ajan oikealle kunnes sumu lopulta hälvenee.

Li Long: paina neliö tai kolmio. Toista koodi kunnes Li Long nousee ylös.

Taki: paina juuri oikealla hetkellä x-painiketta.

Cervantes: paina loppukohtauksen aikana kolmio-painiketta.

Rock: paina loppukohtauksen aikana kolmio-painiketta.

Siegfried: paina loppukohtauksen aikana kolmio-painiketta.

Hwang: paina loppukohtauksen aikana ympyrä-painiketta.

Salaista loppupahista vastaan on aina varsin mukava tapella. Varsinkin, jos sattuisi voittamaan. Pelin alkuruutu ilmoittaa kehotuksen Press Start. Ole kapinallinen ja paina ylös, alas, alas, alas, vasen, oikea ja lopuksi start + select.

Lisää aiheesta