Soulbringer

Vaikka kontrollit ovatkin kiikkerät ja näkymät ovat tumman verhon peitossa, on pelissä outoa vetovoimaa. Seuraavilla vinkeillä pitäisi etenemisestä tulla karvan verran miellyttävämpää.

Monilla alueilla on vaeltelevia otusryhmiä, jotka muuttavat yksi yhtä vastaan -taistelut nopeasti vaikkapa kolme yhtä vastaan -matseiksi. Tämän kaltaisissa paikoissa hiivi yksittäisen pahan otuksen kimppuun ja houkuttele tämä pois muiden läheisyydestä, jotta taistelut pysyvät tasavertaisina. Toinen tehokas taktiikka on iskeä ja paeta. Muista vain liikkua koko ajan, etenkin kun näet vastustajan aloittaessa loitsun heittämisen. Erilaisten kantamahyökkäysten, kuten varsijousen tai magian käyttö on hyvä tapa pehmittää vastustajaa ennen käymistä lähitaisteluun.

Yksi valikoimasi parhaista ja pahamaineisimmista loitsuista on taatusti kaasuhyökkäys. Sen lisäksi, että se stunnaa vastustajasi, myös sen suora osuma imee vastustajan elämää. Paxin käyttäminen vastustajan huumaamiseen ja sen jälkeen kaasuhyökkäyksen käyttäminen saattaa tehdä vastustajasta pikaisesti selvää. Yhteen taika-alueeseen keskittyminen jakaa kuitenkin Seculorumia yhden eduksi, jolloin muut taian alueet heikentyvät. Toisaalta tulet immuuniksi kyseisen disciplinen taikahyökkäyksille, toisaalta taas olet todella altis taikahyökkäyksille, jotka tulevat oman alueesi vastakkaiselta alueelta.

Aika ajoin saatat huomata, ettet tee lainkaan vahinkoa vastustajaan. Se ei tarkoita sitä, että hahmosi on heikko, vaan yleensä vain sitä, että hyökkäystapa on väärä. Muista siis aina lukea aseiden kuvaukset ja kuuntele tarkkaan NPC-hahmojen antamia taisteluohjeita. Luurangot ja gargoylet ovat alttiita lyömäaseille, kuten erilaisille nuijille, koska niillä ei ole lihaa. Erilaisilla miekoilla taas on vaikeaa läpäistä panssaria. Oman aseen ja vastustajan tunteminen on suuri osa taistelua.

Kunhan pääset oman hexisi luo, älä unohda alueita, jotka olet aikaisemmin tutkinut. Koska voit kantaa vain rajallisen määrän tavaroita, joudut usein jättämään arvokkaita esineitä taaksesi, vaikka ne voisikin myydä sievoisista summista. Käy siis noukkimassa esineet jälkikäteen ja myy ne Mulcuthille. Shadowguard on helpoin paikka esineiden myymiseen, sillä hex on kadulla aivan sepän vieressä. Vaikka jälkikäteen keräily viekin aikaa, niin taskusi kuitenkin pullistelevat kullasta.

Seuraavassa ohjeita, kuinka kulkea pelin loppupuolella olevassa jääpalatsissa sekä jäisissä portaissa. Kun ensimmäisen kerran saavut jääpalatsiin, huomaat, että sinulla ei ole ensimmäistäkään esinettä jäljellä. Ei ruokaa, aseita, ei sitten kerta kaikkiaan mitään. Ensimmäinen ja tärkein tehtäväsi on siis hankkia esineesi takaisin. Alueella on muutama Skeleton Demon, jotka saattavat aiheuttaa aseettomalle pieniä hankaluuksia. Helpoin tapa selviytyä niistä on Purify-loitsun käyttäminen. Kunhan saat loitsun tähdätyksi, eivät otukset pysty enää väistämään millään tavalla. Käytä siis loitsua Skeleton Demoneihin etäältä. Pari osumaa pitäisi riittää niiden tappamiseen.

Etsi sen jälkeen punainen teleportti. Se vie sinut alueelle, jossa on sekä punainen että sininen teleportti. Tehtäväsi on löytää kivi, joka näyttää samalta kuin Faith Stone, mutta pienemmältä. Sen koskettaminen aktivoi sen samaan tapaan kuin kytkimen. Sen jälkeen palaa teleporttien luo ja mene sinisestä teleportista. Kolmannelta alueelta löydät varusteesi. Ota luonnollisesti kaikki vermeet mukaan. Messenger-miekkaa ei kuitenkaan löydy kamojen joukosta, sillä Jääkuningatar on varastanut sen. Kosketa tämän jälkeen teleportin lähistöä, jonka jälkeen palaat punaisen ja sinisen teleportin luo.

Mene tällä kertaa punaisesta teleportista ja suuntaa sen jälkeen itään. Löydät sieltä Jääkuningatar Lilithin, joka odottaa sinua. Tapa hänet, esimerkiksi Earth Katanalla, jonka sait Chimeralta Jaard's Wellin luona, sillä se toimii hyvin Lilithiä vastaan. Poimi tämän jälkeen Lilithin pudottama Galdobah (Messengerin oikea nimi). Kaikkien kokemusten jälkeen tiedät nyt miekkasi oikean nimen. Miekan poimimisen jälkeen teleporttaudut jääportaisiin. Siellä kimppuusi hyökkää Winged Demoneita. Holy Radiance -loitsulla pystyt helpohkosti hoitamaan taistelun. Tutki tämän jälkeen läheinen alue, jotta löydät säkkejä, joissa on punaisia juomia. Jatka sen jälkeen edessäsi olevaa polkua kohti Dark Hex Inner Sanctumia.

Lisää aiheesta