Star Gladiator

Isot päät: Valitse taistelija ja paina välittömästi pohjaan oikea + Start + ympyrä + neliö. Pidä näppäimet pohjassa kunnes matsi alkaa.

Pienet päät: Valitse taistelija ja paina välittömästi pohjaan vasen + Start + ympyrä + neliö.

Reset: Voit resetoida pelin kesken matsin painamalla L1 + R1 + Select + Start.

Dark-moodi: Paina Vs.-ruudussa pohjaan L2 + R2 + alas ja pidä ne pohjassa kunnes matsi alkaa.

Näkymättömät seinät: Päihitä peli vähintään vaikeustasolla (Level) 4 ja saat Options-menuun Wall-toiminnon. Jos laitat sen päälle, näkymätön seinä ympäröi areenan.

Pelaa Bilsteinillä: Valitse Arcade-moodi, paina Select pohjaan ja siirrä kohdistin Goren päälle. Paina X, ympyrä, X, ympyrä, neliö, neliö, neliö, kolmio, kolmio, kolmio, X + ympyrä.

Pelaa Bloodilla: Valitse Arcade-moodi, paina Select pohjaan ja siirrä kohdistin Bilsteinin päälle. Paina X, neliö, X, neliö, X, neliö. Siirrä kohdistin Kappan päälle ja paina ympyrä, kolmio, ympyrä, kolmio, ympyrä, kolmio. Paina lopuksi L1 + R1 pohjaan ja päästä irti Selectistä.

Pelaa Kappahilla: Valitse Arcade-moodi, siirrä kohdistin Goren päälle ja paina Select pohjaan. Siirrä kohdistin Hayaton päälle ja paina ympyrä, neliö, kolmio, neliö, X, neliö, kolmio, neliö, ympyrä, neliö. Paina lopuksi X + kolmio ja päästä irti Selectistä.

Oikeat loput: Päihitä kaikki vastustajat mukaanlukien Bilstein alle kuudessa minuutissa, jos kahdella voitolla pääsee jatkoon. Aikaraja on kolme minuuttia, jos vain yhden erän voitto riittää jatkoon. Pääset matsaamaan Super Bilsteiniä vastaan. Jos kepität hänet, näet kamppailijasi todellisen lopun.

Zelkinin salainen liike: Tee Zelkinin Plasma Final -liike ja paina edelleen eteenpäin kun Zelkin syttyy. Jos teit homman oikein, Zelkin levittää siipensä ja liikkuu kohti kohti vastustajaa miekka koholla. Tällä liikkeellä voit huijata koneen taistelijat ulos kehästä. Vastustaja seuraa kun lennät pois kehästä ja häviää lopulta Ring-Outilla.

Lisää aiheesta