Star Wars: Force Commander

Pelaa alkujohdanto läpi useamman kerran, jotta pystyt opettelemaan ulkoa Byzantinen kamerajärjestelmän.

Älä ikinä lähetä tehtävälle tärkeää hahmoa rakennukseen yksin, vaan pistä aina mukaan porukkaa jos vain mahdollista. Mieluiten käytä vähintään kolmea henkilöä.

Ota kokeneet yksiköt pois taistelusta, jos ne ovat lähellä päiviensä loppua. Laita ne ennemmin suojaan tai parantumaan, sillä ei ole mitään järkeä menettää hyvää taistelijaa.

Käytä waypointeja varmistaaksesi, että joukkosi kulkevat juuri niitä reittejä kuin haluat. Muista myös laittaa niiden aggressiivisuuden määrä oikealle tasolle.

Älä käytä ensimmäistäkään käskypistettä enää sen jälkeen kun voitto on lähellä, koska käskypisteet kasautuvat tehtävästä toiseen, ja turhasta tuhlaamisesta on näin ollen vain haittaa jäljempänä tulevia tehtäviä ajatellen.

Normaalisti maayksiköt eivät pysty hyökkäämään ilmayksiköitä vastaan. Säännön vahvistava poikkeus on kuitenkin AT-AT:n chin gun, joka pystyy iskemään myös ilmayksiköihin.

Suorita kolmannen harjoitustehtävän toinen tavoite, eli rakennusten tuhoaminen Jawa-leirissä, jolloin kaksi pod-kilpuria alkaa päristellä ympäriinsä.

Jos yksikköjen kuljetusalus tuhoutuu, poista sisällä oleva yksikkö juuri räjähdyksen aikana. Jos kaikki menee putkeen, yksikkö kaksinkertaistuu.

Valitse release patient, kun Imperiumin ajoneuvo on parantumassa korjaustelakalla. Se kulkee tämän jälkeen nopeammin.

Lisää aiheesta