Star Wars: Rogue Squadron

Jos Kapinaliiton pilottina oleminen tuottaa hankaluuksia, on kaksi vaihtoehtoa. Ensinnäkin voi sulkea silmänsä ja käyttää voimaa, tai sitten voi lukea seuraavat vinkit.

Kun aiot sitoa AT-AT:n kaapeliin, lähesty hitaasti ja matalalla. Ammu kaapeli juuri, kun alat kääntyä kävelijän ympäri. Kun kaapeli on kiinni, vaihtuu näkymä toiseksi eikä ohjaaminen ole enää niin helppoa. Niinpä onkin hyvä, jos kääntymisen on aloittanut jo ennen kuvakulman vaihtumista. Koska ampumatarkkuuskin luokitellaan, on luonnollisesti tärkeää olla ammuskelematta silmittömästi sinne sun tänne. TIE-hävittäjiä jahdatessa kannattaa pistää merkille niiden lentoreitti sekä pyrkiä niiden taakse, jolloin hukkalaukauksia tulee vähemmän.

AT-ST:tä ja AT-PT:tä ei kannata lähestyä suoraan niiden etupuolelta, koska niiden blasterit pääsevät silloin tulittamaan kuolettavasti. Parempi tyyli onkin tehdä ylilennot sivusuunnassa. Tehtävissä joissa on tykkitorneja ja ohjuslavetteja, koeta aina tuhota ne heti aluksi. Näin et myöhemmin joudu alakynteen ilmataisteluissa, kun sinua ei ammuta myös maasta.

Siipimiehiin ei kannata luottaa käytännössä lainkaan. Suurissa taisteluissa, joissa kohteita on todella paljon, kannattaa keskittyä yhteen viholliseen kerrallaan. Napsimalla järjestelmällisesti vihollisen toisensa jälkeen pärjää paremmin kuin ampumalla silmittömästi kaikkea mikä sattuu tähtäimiin.

Lisää aiheesta