Starship Titanic

Douglas Adamsin hullussa scifimaailmassa seilaava Tähtilaiva Titanic on tuottanut joillekin matkustajille päänvaivaa. Etenkin matkustajaluokituksen nostaminen korkeammille tasoille tuntuu olevan ongelmallista.

Raivaapa vuoteesi SGT-luokan huoneessasi ja katsele sitten muiden kanavien jälkeen tv:n kanavaa kolme. Mene sitten hakemaan lentolehtesi succ-u-busilta toisesta huoneestasi. Se on tasolla 32, heti kun tulet pienestä huonehissistä. Suunnista sitten takaisin aulaan ja kerro Marsinta Deskbotille, että sinulla on onnennumero ja näytä hänelle lehteä, niin luokituksesi nousee tasolle 2. Sen jälkeen voitkin majoittua uuteen huoneeseesi.

Tasolle 1 pääsee seuraavasti: Etsi veistoshuone, jossa on botin näköisiä veistoksia. Niissä jokaisessa on kaksi tai kolme vipua tai kytkintä, ja ne ovat yhteydessä ruudun vasemmalla laidalla olevaan mittariin, joka tulee näkyviin botien kanssa keskustellessa. Marsintan vastine on veistos, jossa on soittokello. Paina molemmat vivut ala-asentoon, Marsintan käytös muuttuu huomattavasti palvelualttiimmaksi. Mene sitten aulaan ja kerro Marsintalle haluavasi ylennyksen ensimmäiselle tasolle, niin saat sen.

Lisää aiheesta