Street Fighter Alpha 3

Jos halajat kamppailemaan Evil Ryu- ja Guile-hahmoilla, tee näin: tavallisesti World Touria pelatessa viimeinen osuus on nimeltään Thailand, jonka loppupahis on Vega. Jos taistelijasi on kuitenkin tasoltaan yli 30, voit pelata kolme ylimääräistä stagea. Ensimmäisen bonusosuuden pomo on Guile. Pistä Guilea nokkiin ja kaveri ilmestyy valittavaksi hahmojen valintaruutuun. Seuraavan bonusstagen pahis käyttää nimeä Evil Ryu, ja miestä pääsee käskemään kunhan ensin vain piekset kaverilta ilmat pihalle.

Shin Goukia vastaan voi ottaa erää seuraavasti: voita Guile ja Evil Ryu World Tourin ensimmäisissä bonusosuuksissa. Kolmas ja viimeinen bonustaso löytyy jälleen Thailandista, jossa ilkeän loppupaholaisen viittaan on pukeutunut heppu nimeltä Shin Gouki. Voita Goukin Shin ja kaveri löytyy pian hahmojen valintaruudusta. Muista painaa L2-painiketta korostettuasi Goukin.

Siirry Final Battle -tilaan ja valitse mieleinen pelihahmo. Pidä L1+L2 pohjassa kunnes vs.-ruutu ilmestyy näkyviin. Jos kaikki meni oikein, kohtaat pian mainettaan paljon pahemman Super Goukin.

Yhden hahmon lisää saa siirtymällä World Tour -peliin ja voittamalla turnauksen ilman, että Guile tai Evil Ryu ilmestyy saataville. Pelaa Infinite Super Meter M. Bisonin mukaisesti. Katseltuasi loppukrediitit siirry haluamaasi pelitilaan, korosta Balrog ja pidä L2 pohjassa painaessasi mitä tahansa painiketta. Uuden Arcade Balrog -pelihahmon hyökkäyskontrollit ovat hieman tavallisesta poikkeavat.

Team Battle- ja Survival-tilat saa käyttöön, kunhan pelaa World Tourin läpi kohtuullisin tuloksin (taso 10 tai yli).

Dramatic Battle- ja Final Battle -tilat ovat pelattavissa heti, kun Arcade-peli on voitettu vaikeustasolla 8. Vedä Dramatic Battle läpi kaksi kertaa käyttäen ensin Ryuta ja Keniä, sitten Julia ja Junia. Voit käyttää hahmoparia haluamassasi järjestyksessä. Dual Battle -peli tarjoaa kaksi erilaista hahmoa valittavaksi Dramatic Battle -tilaan.

Klassinen taistelupeli on sekin menevää hupia, ja pelistä pääsee nauttimaan hankkimalla kolme tuntia aktiivista peliaikaa. Korosta sitten hahmojen valintaruudussa haluamasi taistelija, ja paina sitten Select-painiketta. Pääset nyt kamppailemaan Classical-mittelöihin. Saat saman tilan käyttöön, jos viitsit pelata Arcade-pelin voittoisasti vaikeustasolla 6.

Hanki yhteensä neljä tuntia aktiivista peliaikaa ja Saikyo-peli on käytössä. Huomaa, että Saikyo Karinilla ei ole taitoja 99% heittoon. Voit myös pelata Arcaden vaikeustasolla 7. Majinin saa pelaamalla peliä viiden tunnin ajan. Jos olet kaikki kerralla -tyyppiä, voit pelailla Street Fighteria yhteensä vain noin 96 tunnin ajan. 48 tunnin peliajalla nähdään vaihtoehtoinen aloitusanimaatio, josta näkyvät kaikki uudet hankitut pelihahmot tavallisten pulliaisten sijaan.

Lisää aiheesta