Street Fighter EX3 (PS2)

Evil Ryu: Läpäise peli Ryulla Original -moodissa kahdeksan kertaa ilman Continueita. Mene hahmonvalintaruutuun ja korosta Ryu. Paina Select pohjaan ja naputtele X, neliö tai ympyrä.

Bison II: Läpäise peli M. Bisonilla Original -moodissa kahdeksan kertaa ilman Continueita. Mene hahmonvalintaruutuun ja korosta M. Bison. Paina Select pohjaan ja naputtele X, neliö tai ympyrä.

Juontaja Sakura: Läpäise peli Sakuralla Original-moodissa kahdeksan kertaa ilman Continueita. Mene hahmonvalintaruutuun, korosta Sakura ja paina Selectiä.

Piilotetut taistelijat: Läpäise Original-moodi millä tahansa tavallisella hahmolla ilman Continueita ja yksi piilotettu ottelija avautuu. Kamppailijat avautuvat seuraavassa järjestyksessä: Sagat, Vega, Garuda, Shadow Geist, Kairi, Pullum, Area, Darun, Vulcano. Vaihda taistelijaa jokaisen läpäisykerran jälkeen.

Rainbow Flash -tiimin kombo: Paina alas, alas/oikea, oikea neljä kertaa ja tökkää tagia. Pari ei jää kehään ja kaikki liikkeet ovat kaverisi tekemiä.

Meteor Tag -kombot: Nämä kombot toimivat vain tietyillä yhdistelmillä. Ne vaativat Tag-mittarin (Gauge) ja tason (Level) 3 Super Combo -mittarin. Alla on muutamia yhdistelmiä. Liikkeissä oletetaan, että kamppailijoiden nokka osoittaa oikealle.

Tag-tiimi Zangief ja Darun Mister: 360 asteen liike kaksi kertaa + KKK (Kick, eli potkunäppäin). Kumpi vain voi tehdä liikkeen.

Tag-tiimi Ryu ja Ken: Neljännesympyrä taaksepäin kaksi kertaa + PPP (Punch, eli lyöntinäppäin). Ken tekee liikkeen.

Tag-tiimi Chun-Li ja Guile: Paina taakse (Charge, eli lataus), eteen, taakse, eteen + PPP. Guile tekee liikkeen.

Tag-tiimi Ryu ja Sakura: LP (Low Punch, eli matala lyönti), LP, taakse, LK (Low Kick, eli matala potku), HP (High Punch, eli korkea lyönti). Sakura tekee liikkeen.

Tag-tiimi Nanase ja Hokuto: LP, LP, taakse, LK, HP. Nanase tekee liikkeen.

Tag-tiimi Kairi ja Hokuto: Tee ensin Kakusei (Trance, eli transsi), joka on neljännesympyrä eteenpäin kaksi kertaa + K. Kombo on LP, LP, taakse, LK, HP. Hokuto tekee liikkeen.

Tag-tiimi Blanka ja Dhalsim: Paina taakse (lataus), eteen, taakse, eteen + PPP. Blanka tekee liikkeen.

Tag-tiimi Jack ja Vulcano Rosso: Paina taakse (lataus), eteen, taakse, eteen + PPP. Jack tekee liikkeen.

Tag-tiimi Pullum Puruna ja Darun Mister: Neljännesympyrä taaksepäin kaksi kertaa + PPP. Pullum Puruna tekee liikkeen.

Lisää aiheesta