Suikoden 2

Paras loppu: Sinulla täytyy olla kaikki 108 hahmoa ennen kuin puhut Shulle Rockaxen tehtävästä. Kun Nanami hyppää esiin suojaamaan sinua Gorudolta Rockaxe Castlen lopussa, sinun pitää vastata nopeasti. Vastauksella ei ole väliä, kunhan vain olet nopea. Jos homma hoitui oikein, niin tohtori Huan haluaa keskustella Shun kanssa yksityisesti sen jälkeen kun hän on kertonut huonosta tilanteestaan.

Kun peli on päihitetty, suuntaa takaisin Tenzan Pathille (Kyaron pohjoispuolella hieman länteen päin) ja vesiputouksen vieressä olevalle paikalle. Joudut siellä kaksintaisteluun Jowyn kanssa. Puolustaudu koko kamppailun ajan. Matsin jälkeen hän pyytää sinua ottamaan Black Sword Runen. Kieltäydy tarjouksesta. Kun olet kieltäytynyt tarpeeksi, Leknaat ilmestyy ja näet parhaan lopun.

Alkuvaiheen tasonnostokikka:

Highland-leirin vakoilun lopussa kimppuusi hyökkää Highlandin sotilaita. Kun olet voittanut heidät, niin Jowy pitelee heitä loitolla sillä välin kun juokset Nanamin luokse. Kun tapaat hänet, joudut taas taistelemaan sotilaita vastaan. Päihität heidät helposti Bright Shieldin avulla. Taistelun jälkeen Nanami kysyy missä Jowy on. Vastaa "....." ja paikalle saapuu lisää Highlandin solttuja. Kamppailun jälkeen hän kysyy saman uudestaan. Vastaa edelleen "....." ja pääset rökittämään sotilaita niin monta kertaa kuin haluat.

Käytä Bright Shieldiä niin pitkään kuin se kestää ja siirry sitten tuliriimun Flaming Arrowseihin. Käytä Family Attackia keihäällä varustautunutta sotilasta vastaan kun riimut (rune) loppuvat. Muille pitäisi riittää tavallinen hyökkäys, jos tasosi noin kaksikymmentä. Muutamasta ensimmäisestä matsista pitäisi irrota lähes 1000 kokemuspistettä per laaki. Jatka taistelemista kunnes tasosi ovat melko korkealla tai kamppailusta saa alle 100 kokemuspistettä.

Satunnainen nimi: Kun sinua pyydetään antamaan nimi, paina L1 + R1 tai L2 + R2 saadaksesi satunnaisen nimen.

Satunnainen teleporttitemppu: Kun saat Vikin ryhmääsi, voit teleporttailla paikasta toiseen. Silloin tällöin joudut väärään paikkaan ja yksi näistä on piilotettu huone Radatin kaupungissa. Sieltä löytyy useita kiinnostavia esineitä.

Hanki Tetsu ryhmääsi: Saadaksesi Tetsun hanki ensin Alex ryhmääsi. Kun hän myy sinulle paistettuja tacoja, niin osta niitä kolme kappaletta. Lähde Lakewestille ja syötä sankarille tacoja. Pian hänen pitäisi alkaa savuamaan. Mene sitten puhumaan Tetsulle ja hän kysyy pidätkö kylvyistä. Vastaa rakastavasi niitä ja Tetsu rakentaa sinulle saunan.

Neuvo Cliven hankintaan: Kun yrität saada 108 tähteä, puhu Clivelle Musessa. Jos et tee tätä, niin Clive ei koskaan ilmaannu South Windowiin, etkä voi saada häntä enää joukkoosi.

Lisää aiheesta