SWAT 3: Close Quarters Battle [4]

Seuraavassa viemäritehtävän läpimeno-ohjeet. Tehtävän läpimenon kannalta on tärkeää, että aloitat seitsemän pommin etsimisen West Campukselta. Etenkin tässä tehtävässä kannattaa käyttää valotikkuja paikkojen merkkaamisessa, jos aluetta ei tunne vielä hyvin.

Aloita siis West Campukselta, ja näet ensimmäisen pommin vasemmalla tynnyreiden alla. Jatka matkaasi rappusia pitkin aivan alimpaan kerrokseen. Jos olet oikeassa paikassa, takana olevassa nurkassa sijaitsee toinen pommi levyn takana. Parin metrin päässä on kalteriovi, mene siitä sisään, mutta älä ammu, koska ympärillä on vaarallista kaasua. Jatka oviaukosta katsoen oikealle, jolloin tiesi vie umpikujaan, jossa sijaitsee romujen takana vasemmalla puolella seinustaa kolmas pommi.

Jatka nyt samaa reittiä pitkin pois ja jatka matkaasi alas isoja rappusia pitkin. Jatka eteenpäin, kunnes näet käytävällä oikealla puolella tunnelin (laita tunnelin paikka tarvittaessa muistiin, koska palaat sinne kohta takaisin), jatka käytävää (ei siis tunnelia) pitkin, kunnes näet neljännen pommin nurkan takana.

Palaa nyt takaisin äskeisen tunnelin luokse ja etene sitä pitkin, kunnes löydät viidennen pommin ostoskärryistä. Jatka pitkää käytävää pitkin, kunnes tulet huoneeseen, johon useat muut tunnelit yhdistyvät. Tästä huoneesta löytyy myös kuudes pommi, joka on piilotettu vasempaan nurkkaan edessäsi.Tulotunnelistasi katsottuna jatka seuraavaksi oikeanpuoleiseen tiilireunusteiseen tunneliin. Jatka tunnelia, kunnes näet edessäsi umpikujan. Ei hätää, käänny vasemmalle ja saman tien seuraavasta oikealle, jolloin edessäsi pitäisi näkyä virtaava viemärijoki ja edessäpäin siltarakennelma.

Jatka siltaa pitkin kunnes näet vasemmalla ylhäällä parvekkeen ja siellä viimeisen pommin (silta-alue ja parveke ovat yleensä hyvin vartioituja paikkoja, joten etene varovaisesti). Jatka sillan loppuun, ja käänny oikealle (vasen reitti on umpikuja), sen jälkeen suoraan ja edelleen suoraan, jolloin edessä vasemmalla puolella pitäisi näkyä isot rappuset ylös. Mene rappuset ylös ja käänny vasemmalle ja oikealle, jolloin edessä pitäisi olla pitkä suora. Käänny seuraavasta vasemmalle (joka on myös melko pitkä), käänny vielä kerran vasemmalle ja käytävän päässä on parveke ja viimeinen pommi.

Jos vielä olet hengissä, etkä ole vielä löytänyt harhailevaa viemärissä asuvaa siviiliä, on sinun löydettävä vielä hänet. Myös pahoja poikia on oltava etsittynä tarpeellinen määrä.

Lisää aiheesta