Syphon Filter 2

Jos laitat koodin oikein kuulet äänen.

Vaihe läpi: tauota peli, korosta map ja paina yhtä aikaa oikea, L2, R2, ympyrä, neliö, X. Sitten mene options-valikkoon ja valitse cheat.

Super Agentti: tauota peli, korosta weaponry ja paina yhtä aikaa L2, Select, ympyrä, neliö, X. Sitten mene options-valikkoon ja valitse cheat. Super agentti -moodi heikentää vihollisia niin, että ne tipahtavat vähemmällä ammusmäärällä.

Expert-moodi: päävalikossa korosta one player. Sitten paina pohjaan ylös, L1, R2, Select, ympyrä, X, neliö.

Vaiheen valinta: Vedä peli läpi normal-vaikeustasolla.

Elokuvateatteri: tauota peli ja korosta briefing ja paina yhtä aikaa oikea, L1, R2, ympyrä, X. Sitten mene options-valikkoon ja valitse cheat. Pelin lääiseminen avaa kaikki, paitsi neljä elokuvaa. Viimeiset neljä elokuvaa saa nähtäväksi vetämällä pelin hard-vaikeustasolla läpi.

Ensimmäinen bonus-elokuva avautuu Mission 5 (McKenzie Airbase Exterior) jälkeen hard-vaikeustasolla. Lian sanoo "Got it" kun hän lentää pois helikopterilla ja näin varmistat että, sait sen. Elokuvan nimi on "Before and After I" ja se on CD:llä 1.

Toinen bonus-elokuva avautuu Mission 10 (Morgan) jälkeen, hard-vaikeustasolla. Gabe sanoo "Got it" vastaanotettuaan radion. Elokuvan nimi on "Before and After II" ja se on CD:llä 1.

Kolmas bonus-elokuva avautuu Mission 16 (Aljir Prison Escape) jälkeen hard-vaikeustasolla. Lian sanoo "Got it" kun hän ja Gregorov pääsevät pakoon. Elokuva on nimeltään "Deleted Scenes" ja se on CD:llä 2.

Neljäs ja viimeinen bonus-elokuva avautuu päästyäsi pelin läpi vaikeimmalla vaikeustasolla. Elokuvan nimi on "Congratulations! Party time!" ja se on CD:llä 2.

Lisää aiheesta