Tachyon: The Fringe

Käytä liukutoimintoa, jotta saat viholliset pois kannoiltasi, tai jotta teet pesäeroa sinun ja pääaluksen välillä. Pidä alus kuitenkin tähtäimessä. Pidä Q:ta tai neljättä peliohjaimen nappia pohjassa kääntääksesi nokan mihin tahansa suuntaan jatkaen kuitenkin alkuperäisellä vektorilla. Samalla kikalla pystyt myös tekemään nopeampia käännöksiä.

Käännä kurssia nopeasti peruutuspolttimilla tai -jälkipolttimilla. Niiden hallitseminen saattaa olla hivenen hankalaa, koska ne toimivat paljon nopeammin kuin vastaavat toiminnot muissa simuissa. Nopea pakki on toinen tapa karistaa vihollinen peräpeileistä ja samalla päästä tämän taakse silmänräpäyksessä. Liuku- ja peruutusjälkipolttimien yhdistelmä on tappava, kunhan ne hallitsee.

Älä jätä hyödyntämättä chatter cannonia. Se pystyy tekemään reikiä panssareihin huomattavasti nopeammin kuin laser. Kun sitä käytetään yhdessä sädeaseen (suojien poistamiseen) kanssa, vihollinen kuin vihollinen tippuu taivailta varsin vikkelästi.

Käytä aikaa oppiaksesi solaris torpedon käytön, kunhan se tulee saataville. Se saattaa olla hankalaa, mutta taatusti vaivannäön arvoista. Solaris imee voimaa aluksesta ja siirtää sitä omaan tuhovoimaansa. Mitä kauemmin pidät liipaisinta pohjassa ennen laukaisemista, sitä enemmän tuhoa torpedo aiheuttaa, mutta sitä enemmän se myös kuluttaa voimaa moottoreista ja suojista. Koska solaris torpedo ei myöskään ole hakeutuva ohjus, sitä on vaikea käyttää nopeissa lähitaisteluissa. Se on kuitenkin valtavan tehokas suuria aluksia ja emoalusten alijärjestelmiä vastaan.

Lisää aiheesta