T'ai Fu: Wrath Of The Tiger

Huijausvalikko (Map Screen Cheat Mode): paina karttaruudussa R2, kolmio, R2, kolmio, ympyrä, alas ja neliö. Huomaa, että tätä koodia pitää käyttää ennen kuin muita alla mainittuja niksejä kokeillaan.

Tason ja pomon valinta: siirry "Map Screen Cheat Mode" -tilaan ja paina R2, kolmio, R2, kolmio, ympyrä, neliö, alas, kolmio, ylös, oikea, vasen, alas, ylös ja L1.

Story/Style Select -valikko: paina R2, kolmio, R2, kolmio, neliö, ympyrä, alas, kolmio, ylös, vasen, oikea, alas, ylös ja L2.

FMV-pätkien katselu: paina R2, kolmio, R2, kolmio, alas, neliö, ympyrä, kolmio, ylös, alas, vasen, oikea, ylös ja R1.

Huijausvalikko 2 (Gameplay Cheat Mode): paina pelin aikana R2, kolmio, R2, kolmio, ympyrä, x ja neliö. Huomaa, että tämä huijausvalikko on käynnistettävä ennen alla mainittujen niksien kokeilemista.

Kaikki taistelutyylit: siirry "Gameplay Cheat Mode" -tilaan ja paina R2, kolmio, R2, vasen, oikea ja kolmio pelin aikana.

Full Chi: paina R2, kolmio, R2, vasen, oikea ja neliö pelin aikana.

Täydet energiat: paina R2, kolmio, R2, vasen, oikea ja ympyrä pelin aikana.

Voittamattomuus: paina R2, kolmio, R2, vasen, oikea ja R1 pelin aikana.

Hiiviskelytila: paina R2, kolmio, R2, vasen, oikea ja R2 pelin aikana.

Suuremmat vihulaiset: paina R2, kolmio, R2, vasen, oikea ja ylös pelin aikana.

Pienemmät vihulaiset: paina R2, kolmio, R2, vasen, oikea ja alas pelin aikana.

Verevämpi tila: paina R2, kolmio, R2, oikea, vasen ja oikea pelin aikana.

Loppumattomat elämät: paina R2, kolmio, R2, vasen, oikea ja x pelin aikana. Hahmolla on tästä lähtien aina yhdeksän elämää.

Debug-tila: aloita peli ja pelaa jokin taso läpi. Paina sitten L1 + L2 + R1 + R2 + select pohjaan karttaruudussa.

Koko kartta: paina R1 + R2 silloin, kun T'ai Fu kävelee pelitasojen välillä. Nyt mikä tahansa kartan osa voidaan pelata, ja painamalla neliö-painiketta voi aloittaa pelaamisen.

Viimeinen taisto: siirry edellä mainittuun huijaustilaan. Paina ympyrää tutkiessasi karttaa, ja pääset suoraan viimeisen, perin ilkikurisen kaverin käsittelyyn.

Lisää aiheesta