Ten Pin Alley

Uusi pelitila ilahduttaa keilailun ystäviä varmasti. Siirry "Tournament"-pelitilaan ja anna nimeksesi "Vllooma" taulukon kuudenteen paikkaan. Näin pääset pelaamaan Bowl Off -kilpailua, jonka luonne eroaa hieman varsinaisen pelin säännöistä.

Jotkut lajin harrastajat haluavat aina keilata oikeita päitä käyttäen ja se on kieltämättä virkistävää. Anna neljänteen paikkaan nimeksi "Rufus" ja viidenteen paikkaan "Dufus". Keilaajien on oltava luokkaa Dutch tai Chuckie, mutta ne eivät saa olla samassa kohdassa. Esimerkiksi Dutch ei voi olla paikassa neljä ja viisi.

Halutessasi kuunnella musiikkia turnauksien aikana kannattaa nimeksi antaa "Adrenalin" toiseen tai kuudenteen paikkaan, ja pelata sitten Maui Bowlia. Nyt korvatkin tuntevat saavansa arvostusta kahdeksannen ja yhdeksännen osan aikana.

Kanssakilpailijoiden kiusaaminen ja solvaaminen on hyvän urheiluhengen mukaista. On tylsää kehua ja kannustaa vastustajiaan, ja siksi tähänkin peliin on upotettu oikeaoppiset sutkautukset keilailtamia piristämään. Kun kilpailijasi aloittaa lähestymisen, pidä L1 + L2 + R1 + R2 pohjassa ja paina jotakin seuraavista painikkeista:

Ympyrä = "You suck."

Kolmio = "Choke."

Neliö = "Miss!"

X = "Loser."

Lisää aiheesta