Tenchu [3]

Kaikkihan tietävät, että salamurhaajan homma on ihan kivaa puuhaa. Entistä hauskemmaksi touhu yltyy silloin, kun tietää kuinka voi lisätä osumapisteitä omalle kaapusankarilleen. Temppu onnistuu seuraavasti: pelin aikana paina start ja sitten ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, neliö, kolmio ja vielä kerran start.

Salamyhkäisen Ninjan työkaluvalikoimaa voi kasvattaa seuraavasti: Pidä L2 alhaalla Item Select -ruudussa ja paina sitten ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, neliö ja kolmio. Miekkonen voi kanniskella 99 kappaletta kutakin esinettä.

Jotta kaapusankari jaksaisi kantaa kaiken tuon roinan, naputtele seuraava yhdistelmä niin ikään Item Select -ruudussa: pidä L1 alhaalla ja paina ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, neliö ja kolmio.

Piilotetut salaiset romppeet saa käyttöön painelemalla seuraavia nappuloita Item Select -ruudussa: pidä R1 alhaalla ja paina ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, neliö ja kolmio. Nyt käytössäsi on kaikki kivat bonushilavitkuttimet ja jokaista esinettä voi kantaa maksimissaan 3 kappaletta (paitsi kissatorvea vain yksi).

Pääset käsiksi bonuskamoihin myös rehellisemmällä tavalla eli pelaamalla pelin jokaisen tason yli 400 pisteellä. Kaikkia aseita pääsee näpelöimään seuraavalla tavalla: pidä R1 pohjassa Weapon Select -ruudussa ja paina ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, neliö ja kolmio.

Jos haluat pomppia tasolta toiselle ilman järjen häivää, paina Stage Select -ruudussa R1 tai R2 alaspainettuna ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, neliö ja kolmio. Kaikkien tasojen nimet pitäisi ilmestyä ruudulle.

Lisää aiheesta