Tenchu

Vihollisen kimppuun ei koskaan kannata rynnätä suinpäin vaan hyökkää aina takaapäin (raukkamaista, tiedetään.) Tappaminen käy kuitenkin näin helpommin. Kannattaa yrittää päästä tasot läpi Grand Masterina, sillä silloin saa aina jonkun tyylikkään erikoisesineen. Kannattaa myös pitää silmällä ruudun alareunassa olevaa mittaria.

Tenchussa on paljon tavaroita, mistä on vaikea alkuun saada mitään tolkkua. Tässä lista tavaroista ja niiden vaikutuksesta.

Grappling hook (tarttumakoukku): löytyy kummaltakin ninjalta. Sillä pääsee vaivatta katoille, mutta sitä ei voi käyttää vihollisiin.

Caltrops (piikit): lattialle heitettävät piikit ovat käteviä muutamissa vastuksissa. Jos aiot heittää niitä maahan niin muista, että ninja heittää ne aina taaksensa.

Mine (miina): erittäin kätevä etenkin kolmannen maan vastukseen. Aiheuttaa räjähtäessään vahinkoa vastustajille ja itselle, mikäli on liian lähellä.

Clored rice (väririisi): aiheuttaa niitä syövään viholliseen tilan, jossa hänen on vaikeampi havaita sinua.

Poison rice (myrkkyriisi): aiheuttaa syöjälleen pahoja vatsanväänteitä, joka helpottaa sinun hommaasi.

Grenades (kranaatti): hyödyllinen pahimpia vastuksia vastaan, mutta herättää turhaa huomiota.

Healing potion (energiajuoma): aina syytä pitää mukana. Antaa täydet energiat.

Myrkky- ja väririisejä käytettäessä on hyvä muistaa eräs kikka. Kun näet vartijan joka on tiellä, heitä riisi ja odota että tämä lähtee riisin perään. Vähän ennen kuin vihollinen ottaa riisin, iske takaapäin ja näin säästät riisejä.

Lisää aiheesta