The Bouncer (PS2)

Vaihtoehtoisia asuja: Paina alas jokin olkanäppäin ja tökkää X-namiskaa taistelijanvalintaruudussa. Asu ei vaihdu tarina (Story) -moodissa.

Nosta kamppailijoiden tasoa: Bonustaistelijoiden taso nousee Versus- ja Survival-moodissa joka kerta, kun läpäiset tarinamoodin. Tämä ei koske Voltia, Sionia ja Kouta. Heidän tasonsa nouse normaalisti käyttömäärän myötä. Kun portsarikolmikko saavuttaa S-tason, kaikki avatut bonusottelijat ovat myös S-tasolla.

Koun MSF-puku: Läpäise peli siten, että käytät vain Kouta. Tallenna peli, kun Kou menee Mikado-rakennukseen MSF-sotilaan valepuvussa.

Mustahuppuinen Sion: Läpäise Survival-moodi ja päihitä mustahuppuinen Sion.

Echidna: Läpäise MSD Cargo Train -taso. Echidnaa ja muita bonustaistelijoita voi käyttää vain Versus- ja Survival-moodeissa.

Paidaton Dauragon: Läpäise peli kolme kertaa millä tahansa taistelijalla. Kolmannen kierroksen loppumatsissa Dauragon nousee paidattomana kolmannen kerran pystyyn.

Yhdellä kädellä taisteleva Dauragon: Päihitä Dauragon tarinamoodissa ensimmäisen kerran.

Dominique: Pelaa tarinamoodia kunnes Dominique tuhoaa PD-4-joukon.

Kaldea: Päihitä Kaldea tarinamoodissa juuri ennen viimeistä taistelua.

Leann Caldwell: Läpäise peli käyttämällä pelkkää Kouta. Kun olet rökittänyt Dauragonin viimeisen kerran, näet videopätkän, jonka jälkeen matsaat Leannia vastaan.

Mestari Wong Leung: Pelaa Voltilla tai Koulla viimeiseen otteluun saakka. Rökitä Dauragon Sionilla. Seikkailun jälkeen Sion muistaa kamppailun Wongia vastaan.

Mugetsu naamion kanssa: Läpäise Mikado Building-Hanging Garden -taso.

Mugetsu ilman naamiota: Läpäise Galeos-Mid Flight -taso.

PD-4: Päihitä PD-4-tarinamoodissa.

Lisää aiheesta