Tiger Woods Golf '99

Useat golf-harrastajat tahtovat korottaa pelikentän korkeuseroja 200:lla prosentilla. Valitse Edit Name -valinta Player Select -ruudusta ja anna nimeksesi PUMPZ. Jos haluat kaiken olevan suurta, kokeile nimeä MAXIMUMZ, jolla korkeuserot kasvavat peräti 400 prosenttia.

Ääniä voi muuttaa pelin aikana painamalla joko ylös- tai alaspainike pohjaan, ja naputtelemalla koodi x, neliö, kolmio, ympyrä, L1, L2, R1 tai R2 nostaaksesi tai laskeaksesi äänipuolen sävelkorkeutta. Tiku ja Taku selostavat golfin hienostuneita käänteitä tyylikkään ripeästi.

Myös golf-harrastajat ovat jakautuneet kahteen leiriin. Toinen puoli tahtoo pakonomaisesti nostaa korkeuseroja, ja jäljelle jäävä puolisko laskea niitä.

Nimellä OLD§SCHOOL saadaan maisemista huomattavasti tasaisempia. Pieruhuumorin ja säädyttömän kielenkäytön ystäville on hyviä uutisia. Kulttisarja South Parkin viisiminuuttinen minijakso on tallennettu Tiger Woods -levylle. Valitettavasti siitä pääsevät nauttimaan vain CD-ROM-asemalla varustetun tietokoneen omistajat. Etsi levyltä tiedosto zzdummy.dat ja avaa se vaikkapa Windowsin mediasoittimella (Windows MediaPlayer). Jakso on nimeltään The Spirit Of Christmas, ja se oli alunperin tarkoitettu FOX-yhtiön työntekijöiden tervehdykseksi. Video löytyy ainakin aikaisimmista jenkkiversioista.

Kuten kaikissa muissakin urheilupeleissä, myös Tiikeri Metsikön golfissa on omat härnäyshuudot. Kokeile painaa seuraavia painikkeita vastustajasi hutkiessa palloa:

L1 = Aplodit

L2 = Remakat, tiikerimäiset naurut

R1 = That was lucky

R2 = Kurkun puhdistus

Kolmio = Fore, yleinen ilkeily

Neliö = Nice shot, ehdoton suosikkini

Ympyrä = No way

X = No pressure, hyvä kakkosvalinta.

Jos hatuttaa, golf-kärryn tuhoaminen saattaa auttaa. Valitse Practise-tila, lähestysmislyönnit ja pommita kärryparkaa kolmisen kertaa onnistuneesti.

Lisää aiheesta