TimeSplitters (PS2)

1935 Tomb

Easy-taso: Ratkaisusta saa Cultist-pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Paintball-huijauksen (Cheat). Normal-taso: Ratkaisusta saa Graveyard-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Priestess-pelihahmon. Hard-taso: Ratkaisusta saa Eyes Mummy -pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Teeth Mummy -pelihahmon.

1970 Chinese

Easy-taso: Ratkaisusta saa Chinese Chef -pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Chinese Waiter -pelihahmon. Normal-taso: Ratkaisusta saa Site-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Gun Sounds -huijauksen. Hard-taso: Ratkaisusta saa Suit Hoodlum -pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Mr. Big -pelihahmon.

2005 Cyberden

Easy-taso: Ratkaisusta saa Badass Cyborg -pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Siamese Cyborg -pelihahmon. Normal-taso: Ratkaisusta saa Streets-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Tuxedo Cyborg -pelihahmon. Hard-taso: Ratkaisusta saa Female Cyborg -pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Enemy Rockets -huijauksen.

1950 Village

Easy-taso: Ratkaisusta saa Period Horror -bottisetin ja nopeasta ratkaisusta All Heads Detachable -huijauksen. Normal-taso: Ratkaisusta saa Castle-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Hick Hyde -pelihahmon. Hard-taso: Ratkaisusta saa Fishwife Mutant -pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Insect Mutant -pelihahmon.

1985 Chemical Plant

Easy-taso: Ratkaisusta saa Usual Suspects -bottisetin ja nopeasta ratkaisusta Male sekä Female SWAT -pelihahmot. Normal-taso: Ratkaisusta saa Bank-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Infinite Ammo -huijauksen. Hard-taso: Ratkaisusta saa Lumberjack-pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Malehood-pelihahmon.

2020 Planet-X

Easy-taso: Ratkaisusta saa Space Opera -bottisetin ja nopeasta ratkaisusta Green Alien -pelihahmon. Normal-taso: Ratkaisusta saa Spaceship-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Float Alien -pelihahmon sekä bottisetin. Hard-taso: Ratkaisusta saa Pillar Alien -pelihahmon sekä bottisetin ja nopeasta ratkaisusta All Characters Headless-huijauksen.

1965 Mansion

Easy-taso: Ratkaisusta saa Horror Shocker -bottisetin ja nopeasta ratkaisusta Big Heads -huijauksen. Normal-taso: Ratkaisusta saa Mall-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Overall Mutant -pelihahmon. Hard-taso: Ratkaisusta saa Priest Mutant -pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Girl Zombie -pelihahmon.

2000 Docks

Easy-taso: Ratkaisusta saa Law and Order -bottisetin ja nopeasta ratkaisusta Male ja Female Soldier -pelihahmon. Normal-taso: Ratkaisusta saa Compound-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Big Hands -huijauksen. Hard-taso: Ratkaisusta saa Gasmask Soldier -pelihahmon ja nopeasta ratkaisusta Shock Trooper -pelihahmon sekä bottisetin.

2035 Spaceways

Easy-taso: Ratkaisusta saa Challenge-moodin ja nopeasta ratkaisusta Red Alien -pelihahmon. Normal-taso: Ratkaisusta saa Warzone-arcadekentän ja nopeasta ratkaisusta Female Alien -pelihahmon ja bottisetin. Hard-taso: Ratkaisusta saa Spaceways Stewardess -pelihahmon sekä bottisetin ja nopeasta ratkaisusta Small Heads -huijauksen.

Challenge-moodin palkinnot

1-A Behead the Undead: The Living Dead -bottisetti.

1-B Putrid Punchout: Green ja Brown Zombie -pelihahmot.

1-C Dusk of the Dead: Police, Skull ja Jacket Zombie -pelihahmot.

2-A Flock Around the Dock: Duckman-botti

2-B Dock Duck Shoot: All Enemies Are Ducks -huijaus.

2-C Crispy Duck: Duckman Drake -pelihahmo.

3-A Tin Man Trial: Robofish-botti.

3-B Lobster Run: All Enemies Are Robofish -huijaus.

3-C Bowl Them Over: Robofish-pelihahmo.

4-A Shame If Something Got Broken: Ei mitään.

4-B Don't Wait Around: Enemy Bricks -huijaus.

4-C Brick Flung High: Tiili (Brick) lisätään asevalikoimaan.

5-A First Impressions: Impersonator-botti.

5-B Lasting Impressions: All Enemies Are Impersonators -huijaus.

5-C Who's He Trying To Impress?: The Impersonator -pelihahmo.

6-A Barrel Blast: Ei mitään.

6-B Bodyguard: Gasmask SWAT-pelihahmo.

6-C Heist: Veiled SWAT-pelihahmo.

7-A Shop 'til You Drop: Ginger-botti.

7-B Sorry, Was That Your Bag?: All Enemies Are Gingerbread's -huijaus.

7-C Everyone Must Go!: Gingerbread Man -pelihahmo.

8-A Girls 'n' Boys: Fun-Bunny-botti.

8-B Dinner Dates: All Enemies Are Bunnies -huijaus.

8-C Bone Grab: Farrah Fun-Bunny -pelihahmo.

9-A I Can't Hear Anyone Screaming: TimeSplitters-bottisetti.

9-B Flight Delay: TimeSplitter #2-pelihahmo.

9-C Space Vandals: TimeSplitter #1-pelihahmo.

Lisää aiheesta