Tomb Raider 3 [5]

Anders Könnfeldt on löytänyt Laran kotitalosta salaisen paikan, josta saa esineen nimeltä "Race Track Key". Saadaksesi tuon mystisen avaimen itsellesi toimi näin: mene aluksi kirjastoon ja yhdestä kirjahyllystä löydät napin, jota painamalla takan tuli sammuu. Siirry sitten takkaan, josta löydät jonkinlaiset tikkaat. Näitä käyttämällä voi tietenkin kiipeillä ylöspäin.

Saavuttuasi ylätasanteelle jatka matkaa eteenpäin kunnes tulet paikkaan, jossa on kaksi vetolaatikkoa. Laita ne paikalleen ja vedä samalla läheisestä vivusta. Kellarin ovi aukeaa, joten pinkaise sinne nopeasti. Kun vihdoin pääset kellariin, jatka matkaasi eteenpäin kunnes löydät ison akvaarion. Siinäkin on vedettävä laatikko. Outo maailma.

Lisäksi katossa on aukko, mutta laittamalla laatikko aukon alle ja siirtymällä itse sen päälle, voi Lara pompauttaa itsensä aukosta sisään. Jatka ylhäällä matkaa, kunnes lopulta putoat akvaarioon. Siellä avaimen pitäisi olla.

Laran kolmannessa seikkailussa on salainen lisäkenttä nimeltään All Hallowed. Viime numeron koodi ei ilmeisesti toiminut, joten tässä tulee Marko Tuikkalan uudempi ja toivottavasti parempi versio. Jotta kenttää pääsisi pelaamaan, on peli pelattava alusta loppuun niin, että jokainen salaisuus on löydetty. Onneksi uuden pelitason saa käyttöön helpomminkin. Aloita peli alusta, ja näppäile pelin aikana (ei valikossa tai taukotilassa) L2, L2, L2, L2, L2, R2, L2, L2, L2, R2, L2, R2, L2, L2, R2, L2, L2, R2, L2 ja L2. Jos naputtelit koodin oikein, Lara voihkaisee näennäisen ihanasti "aaahhh". Nyt olet "löytänyt" kaikki salaisuudet.

Seuraavaan kenttään hypätään koodilla L2, R2, L2, L2, R2, L2, R2, L2, R2, L2, L2, L2, L2, R2, L2, R2, R2, R2, R2 ja L2. Lara tokaisee nyt "Nope". Sitten vain jatkat samalla tavalla tyyliin ensin salaisuudet, sitten kentän yli hyppy kunnes peli on vetäisty läpi. Lopputekstien jälkeen valitse "Load Game". Salainen kenttä löytyy listan lopusta.

Lisää aiheesta