Tony Hawk's Pro Skater 2 [4]

Näin pääset pelin normaalitasojen salapaikkoihin.

The Hangar: Slaidaa helikopterin roottoria pitkin ja suuri ovi avautuu. Slaidaa half pipen päässä olevaa potkuria pitkin ja ovi avautuu.

School II: Heti aloituspaikan oikealla puolella on funboksi ja kello. Kun hyppäät boxilta wall rideen, pääset ylös. Sen jälkeen hyppää lasin läpi. Secret tapen saat joko ottamalla vauhtia vertistä (löytyy vessojen läheltä) ja menemällä tasanteen lopussa lautoja pitkin ja sitten hyppäämällä kukkapenkistä katolle, tai sitten hyppäät wall ridellä awning hopin saman paikan reunalla ja sieltä taas wall riden 50 bucksin luo. Sieltä hyppää lipputankoon ja sieltä vielä lopuksi pihalle.

Marseille: Hyppää kukkapenkkiin ja aja päin lyhtypylvään tukea, jolloin pylväs kaatuu ja avaa aitaan aukon.

New York: Kerää 5 subway tokenia, niin pääset ylös juna-asemalle. Kun menet kiskoja pitkin, pääset skatepuistoon. Toinen keino on mennä wall ridellä aitaa pitkin ja sitten yli.

Skatestreet Ventura: Heti aloituksessa käänny ympäri ja slaidaa half pipen yli menevää tankoa pitkin. Slaidaa ja sitten hyppää tangolle aloituksessa edessä näkyvää isoa vertiä pitkin vasemmalle.

Pittsburgh: Mene sen talon parvekkeelle, johon pääsee helpoiten. Sieltä hyppää puhelinlangalle, jolloin tolpat kaatuvat ja vievät aidat mukanaan.

Lisää aiheesta