Tony Hawk's Pro Skater [4]

Kaikkien kasettien sijainnit ja hakuohjeet:

1. Warehouse: kasetti löytyy half-pipen yläpuolella olevan lasikaapin sisältä T-kirjaimen läheisyydestä. Sinne päästäksesi sinun on hypättävä kovalla vauhdilla hyppyristä ikkunoiden läpi.

2. School Miami: kasetti löytyy alamäkeen menevän katoksen päältä hypättäessä. Pääset sinne menemällä talon katolle (heti lähdöstä oikealle) ja sieltä edelleen korkeamman mökin päälle. Etsi ruskea metalliputki ja mene katokselle. Jatka matkaa eteenpäin ja hyppää ottamaan kasetti.

3. Mall, New York: jatka matkaa normaalisti alas, käänny oikealle, kunnes rata haarautuu. Jatka eteenpäin auton ohi ja hyppää grindiin (paina kolmio ja suuntanäppäin) kaiteeseen ja siitä edelleen ilmanvaihtoputken päälle. Grindaa loppuun asti ja ota kasetti.

4. Downtown Minneapolis: etsi rekka ja ylöspäin menevä tie, josta pääseen tunneliin. Mene tunnelia pitkin aina katolle asti ja sieltä vielä korkeammalle tasolle ja hyppää vasemmalla olevasta aukosta yli tien ja sieppaa kasetti.

5. Downhill Jam PhoeniX: jatka eteenpäin normaalisti half-pipen ja A-kirjaimen luo. Hyppää putkeen ja liu'u yli tien. Hyppää vielä kaarta apuna käyttäen seuraavan aukon yli ja hyppää tai kiipeä seuraavan kallion päälle vasemmalla. Ota vauhtia ja hyppää pienelle saarekkeelle ja poimi kasetti.

6. San Francisco Streets: mene keskusaukiolle ja etsi taideteos, jossa on vesiallas. Sen toisessa päässä on aukko, johon pääsee hyppäämällä, ja siitä jatkamalla pääsee hyppäämään talon tasanteelle. Mene eteenpäin nurkan taakse ja hyppää toisen talon toiselle tasanteelle, josta pääsee ylämäkiä pitkin talon katolle. Täältä pitää ottaa kova vauhti ja hypätä suuresta hyppyristä alas kupolikattotalon katolle kasetin luo.

Lisää aiheesta