Tony Hawk's Pro Skater [7]

Tauota peli, pidä L1 pohjassa ja paina neliö, ylös, vasen, ylös, ympyrä ja kolmio. Taukoruutu tärisee onnistuneen koodin merkiksi. Poistu nykyiseltä pelitasolta, ja siirry sitten tasonvalintaruutuun. Kaikki harjoitustasot ovat nyt pelattavissa.

Isoja päitä käsitteleviä koodeja löytyy varmasti lähes joka pelistä, joten miksi ei Toni Haukan Ammattilaisluistelijastakin. Tauota peli, pidä L1 pohjassa ja paina vasen, ylös, x, alas, ylös ja x. Taukoruutu tärisee onnistuneen koodin merkiksi. Aloita uusi peli, ja huomaat päiden paisuneen isommiksi.

Ylimääräisiä pisteitä noukitaan pitämällä suuntaohjaimen jokin suunta alaspainettuna, ja painamalla ympyrää ilmalennon aikana. Vapauta ympyrä juuri ennen laskeutumista.

Paina myös vasen, vasen, neliö ja tuloksena on hyvinkin erikoinen liike. Temppu pitää tehdä katuradan half-pipe-osuudessa. Lautailija tarvitsee myös paljon ilmaa alleen. Burnquistin Bobi tekee Fingerflip Airwalk -vetkautuksen, ja Toni Haukka vääntää 530 Board Varial -tempun. Näyttäviä vilautuksia molemmat. Jos muuten haluat esitellä lautailutaitojasi vieläkin enemmän, paina ylös, ylös, alas ja ympyrä.

Lisää aiheesta