Toy Home (PS3)

Minikokoisien leikkiautojen temppurälläystä kuvaava Toy Home tekee rohkean ratkaisun: pikkukaarojen ratti tottelee ainoastaan sixaxis-padin keikauksia. Suurpiirteinen ohjaus ei haittaa, sillä leveät radat kiertävät miellyttävän ilmavia kenttiä. Homma toimii nasevasti, jos padi pysyy siististi vaakatasossa. Sohvan pohjalla röhnöttävä kuski taas kärsii usein ikävästi toiseen suuntaan puoltavasta ohjauksesta.

Muun muassa keittiössä ja lastenhuoneessa sijaitsevat radat ovat vapaamuotoisia koukeroita. Vaikka tarkistuspisteillä on tietty optimijärjestys, niitä saa kerätä missä tahansa järjestyksessä. Kun kaikki tarkistuspisteet ovat plakkarissa, rata on pulkassa. Leijuvat kolikot, esineiden teilaaminen ja temppuilu tuovat lisää pisteitä. Melkein kaikki esineet menevät törmäyksissä komeasti nurin tai vähintään pois paikoiltaan, joten kikkailupotentiaali on melkoinen.

Keikutusohjauksen takia laveilla linjoilla muokatut kahdeksan rataa suhahtavat yhdeltä istumalta läpi. Enkkametsästyksen viehätys on rajallinen, sillä nettipisteet ovat turhauttavan kovia ja kavereilla ei ole peliä. Toy Homesta loppuu veto harmillisen pian, sillä kaksinpeli on nopeasti puuduttavaksi äityvää kolikkojen kilpakeräilyä.

78