Toy Story 2

Aloita peli Bombs Away -tasolla ja mene niin paljon vasemmalle kuin pääset löytääksesi patterin. Sen jälkeen mene niin paljon oikealle kuin pystyt löytääksesi toisen patterin.

Vihreillä lasereilla voi nirhata viholliset yhdellä laukauksella. Vihreät laserit löytyvät seuraavista paikoista.

Andy's House: Mene ensin autotalliin, ja keplottele itsesi pakettiauton päälle. Siellä näet yhden vihreän laserin.

Andy's Neighborhood: Mene paikkaan, jossa on rikkinäinen auto. Vihreän laserin pitäisi olla aivan edessäsi.

Alleys and Gullies: Kun näet ensimmäisen lentokonelaatikon, käänny oikealle.

Puun latvaan pääsee seuraavasti. Aloita peli Andy's Neighborhood -tasolla. Kiipeä keinuun, josta kurkota toiseen keinuun. Siirry sen jälkeen renkaalle, jossa on köysi. Kiipeä köyttä pitkin ylös ja hyppää puun latvaan. Puun latvassa on leija-loppupomo. Kun ensimmäisen kerran pääset puun latvaan, HAM ilmestyy. Etsi 50 kultakolikkoa ja anna ne HAMille, joka antaa sinulle vastapalvelukseksi Pizza Planet -tokenin.

Vihreitä muovisotilaita löytyy, kun aloittaa pelin Andy's Neighborhood -tasolla. Alussa traktorin pitäisi jahdata sinua, mutta älä poistu pihalta. Käänny ympäri, jolloin näet vihreän muovisotilaan. Nouse ylös portaat ja mene jutustelemaan tämän kanssa. Hän tarjoaa sinulle Pizza Planet -tokenia, jos onnistut löytämään hänen viisi sotilaskumppaniaan. Muut sotilaat löytää helpommin, jos näet liekkejä.

Mr. Potato Headin silmän löytää, kun sitkeästi kiipeää rakennustyömaalla. Wind Up Robotin voi voittaa ampumalla sitä laserilla, kun se kerää itseään. Jackhammer Boss puolestaan tokenee Mr. Potato Headilta saadulla aseella. Ammu sillä Bossia, mutta älä anna tämän päästä liian lähelle sinua tai se ampuu kuumia boltteja.

Viimeiset loppuhirviöt voi voittaa kun hoitelee ne järjestyksessä Gunslinger, Blacksmith ja Old Prospector. Gunslingerin voittamiseksi käytä lasereita, kahteen muuhun puolestaan puree spin.

Lisää aiheesta