TriplePlay 2000

Electronic Artsin Dream Team -joukkue löytyy varmaankin jokaisesta EA Sportsin pelistä. TriplePlaystä sen saa valitsemalla Single Game -valinnan, ja painamalla vasen, oikea, vasen, oikea, vasen, oikea, vasen, oikea, vasen, oikea, vasen ja oikea joukkueen valintaruudussa. Vaihtoehtoisesti yhdistelmä ylös + L1 + R1 toimii Home Run Challenge -pelin joukkueiden valintaruudussa.

Kunnarien tehtailun on vaikeaa. Helpotusta tuo seuraava koodi: pidä L1 + L2 + R1 + R2 painikkeet alaspainettuina ja naputtele kolmio, neliö, kolmio, ympyrä, x, neliö, vasen ja oikea. Yhdistelmä on hoppuiltava ennen syöttöä, joten nopeus on kysytyin ominaisuus.

Pelatessasi joko kentällä tai lyöjänä, paina kaikki olkapääpainikkeet (L1, R1, R2, L2) pohjaan, ja näppäile vasen, neliö, ylös ja kolmio. Nyt kuuluttajat sepostavat lyöjistä huomattavasti yksityiskohtaisempaa tietoa. Tunnelmaa tulee ainakin lisää.

Paina pelin aikana jälleen kaikki nuo olkapääpainikkeet pohjaan, ja painele yhdistelmä oikea, vasen, ylös, alas, oikea ja vasen. Voit nyt ohjailla kameraa, ja sen käyttö luonnistuu näin: R1 pohjassa + suuntanäppäimillä ohjataan suuntaa, ja L1 + suuntanäppäimet muokkaavat kamerasta nopeamman. Pelkät L2- ja R2-painikkeet toimivat zoomina, ja kolmio-painike tarjoaa näkymän korkeammalta, kun taas neliö-painikkeella voidaan ihailla maisemia lähempää.

Tässä hauskankuuloinen, historiaa kertaileva niksi. Pistä taas kaikki neljä surullisen kuuluisaa olkapääpainiketta pohjaan, ja paina ylös, kolmio, oikea, ympyrä. Oikein syötetty koodi varmistetaan äänimerkillä. Tuloksena kuuluttajat kertovat mielenkiintoista historiallista löpinää.

Pelatessasi lyöjänä paina olkapääpainikkeet (L1, R1, L2, R2) pohjaan, ja paina x, alas, kolmio ja ylös. Nyt rääväsuiset kuuluttajat höpisevät jo säästäkin.

Lisää aiheesta