Tulossa on lisää Witcheriä ja Cyberpunkkia

CD Projekt aikoo jatkossa keskittyä kahteen tärkeimpään brändiinsä eli Witcher- ja Cyberpunk-peleihin.

Tieto kävi ilmi CD Projektin tulosjulkistuksessa, jossa yhtiö kertoi firmassa olevan kaksi päätiimiä. Toinen keskittyy täysipäiväisesti tekeillä olevaan Cyberpunk 2077 -peliin, joka ilmestyy ensi 16. huhtikuuta 2020. Toinen tiimi työskentelee Witcher-maailman parissa.

Tulosjulkistus ei määrittele, mistä Witcher-projektissa on kyse. CD Projekt omistaa Witcher-maailman kaikki pelioikeudet sovittuaan tekijänoikeuskiistan kirjailija Andrzej Sapkowskin kanssa. Sopimuksen yksityiskohtia ei kerrottu julkisuuteen. CD Projekt on aikaisemmin ilmoittanut suunnittelevansa Noituri-maailmaan sijoittuvia pelejä, joissa päähenkilö ei olisi enää Geralt. Yhtään uutta Witcher-projekti ei ole toistaiseksi paljastettu, mutta Witcher 3 on tulossa Nintendo Switchille ja GWENT-korttipeli mobiililaitteille.  

Itse tulosjulkistuksessa CD Projekt ilmoitti tehneensä 214,4 miljoonan zloty liikevaihdolla 51,7 miljoonaa zlotya eli noin 11,8 miljoonaa euroa voittoa tilivuoden 2019 ensimmäisen puoliskon aikana. Toimitusjohtajan mukaan tulos oli odotettua parempi, sillä esimerkiksi Witcher 3:n tulot ylittivät viime vuoden vastaavan ajanjakson.