Ultima IX: Ascension [2]

Avatarin uusimman tulemisen ensimmäisen yritys oli muuten hyvä, mutta peli oli täysi raakile. Helmikuun loppupuolelle ajoittuva kauppojen hyllyille uudelleen ilmestyminen laittaa varmasti monien kärsivällisyyden koetukselle. Kannattaa siis painaa mieleensä jo nyt seuraavat vinkit, niin sen jälkeen pelaaminen sujuu kuin tanssi vain.

Ennen kuin jätät Britannian taaksesi, käy tutkimassa pensassokkelo Lord Britishin linnan vieressä. Sen keskeltä löytyvä liekehtivä miekka tulee tarpeeseen Despise-luolastossa.

Pawin eteläpuolelta, vuorilta, löytyy hautakammio, jossa pari haamua vartioi kahden käden miekkaa. Haamuilta saa nopsasti nokkiinsa, mutta näkymättömyysjuoman avulla tehomiekan saa pöllittyä aika vaivatta.

Peli on täynnä erilaisia visuaalisia vinkkejä, joten jos olet huoneessa, jossa on jousiammuntamaaleja sekä maalinukke täynnä nuolia, jousesi on todennäköisesti ratkaisu kyseiseen ongelmaan.

Pidä huolta laukuistasi! Erilaisia kasseja ja pusseja ei pelistä pahemmin löydy, joten tarvitset niitä oman inventorysi laajentamiseen. Älä siis vahingossakaan myy tai pudota kyydistä laukkuja.

Lisää aiheesta