Unholy War

Salaiset hahmot, taistelukentät ja kartat helposti: Samaa koodia käytetään eri paikoissa. Koodi on ympyrä + neliö, Select, Select, Select, Select, Start, Start, Start, neliö, neliö, ympyrä, ympyrä + neliö. Paikka 1: Mene Mayhem-moodiin ja siirrä kohdistin Set Teams -vaihtoehdon päälle. Kirjoita koodi ja saat kaksi salaista hahmoa Mayhem-moodiin. Ruudun alalaidassa oikealla näkyy teksti All Players.

Paikka 2: Mene Mayhem-moodiin ja siirrä kohdistin Accept Teams -vaihtoehdon päälle. Kirjoita koodi ja saat kaikki salaiset alueet Mayhem-moodiin. Teksti All Levels ilmaantuu ruudun alalaitaan.

Paikka 3: Mene Strategy-moodiin ja siirrä kohdistin Set War -vaihtoehdon päälle. Kirjoita koodi ja saat kaikki kartat Strategy-moodiin.

Salaiset soturit ja Mayhem-taustat: Päihitä Strategy-moodi kummallakin puolella Normal-tasoa käyttäen. Arcaneiden voitto vapauttaa The Menhir Circlen ja Teknosien voitto vapauttaa The Dark Mazen. Kepitä Strategy-moodi Hard-tasolla ja saat kaksi supersoturia. Arcanet saavat ilkeän MegaPranan ja Teknosit saavat ensimmäisen todella toimivan lentohahmon, eli Beta-Razorfanen. Uutuuksia voi käyttää vain Mayhem-moodissa.

Lisää aiheesta