Uuno Turhapuro -pelistä maksettiin 3 712 euroa

Uuno-peli myytiin ennätyshintaan.

Lauantaina myytiin yli 3 700:n euron hintaan pala suomalaista pelihistoriaa.

Uuno Turhapuro muuttaa maalle -pelistä maksettiin 3 712 euroa Huuto.netissä. Pelin hintaa nostaa se, että kyse on levykeversiosta ja mukana on kaikki paperilaput erinomaisessa kunnossa. Itse kotelossa on yksi painauma. Pelin nappasi itselleen nimimerkki iamiga, jolla on muitakin retropeliaiheisia huutoja tilillään. 

Uuno Turhapuro muuttaa maalle -peliä Commodore 64:lle pelasivat "kaikki" kasarilapset Suomessa. Uuno Turhapuro muuttaa maalle -pelin teki 1986 lukioikäinen Pasi Hytönen ja pelin julkaisi Amersoft. Hytöselle maksettiin pelinteosta 7 000 markkaa, joka on nykyrahassa noin 2 289 euroa. Peli tähdättiin joulumarkkinoille, joilla kahden tuhannen kappaleen painoksesta myytiin noin 1 600 kappaletta. Peli myi kaikkiaan noin 2 000 kappaletta lisäpainoksen jälkeen. Levykeversioita tehtiin vain sata. 

Guinness World Records ei listaa pelihintoja konealustoittain, mutta huuto voi olla hyvinkin lähellä C64-maailmaennätystä. Maailmalla C64-peleistä arvokkaimpia ovat yleensä Ultimat ja Castlevania. C64 on Suomessa suositumpi kuin maailmalla, jossa vanhojen pelien hintakärjessä keikkuvat NES- ja Atari 2600 -pelit. SNES on vahvassa nousussa, koska sen lapsuudessa kokeneet alkavat kasvaa siihen ikään, jossa on varaa heittää rahaa harrastuksiin.