Vampire: The Masquerade - Redemption [2]

Laita jokainen ryhmän jäsen oppimaan muutama eri discipline, mieluummin kuin että jokainen yksittäinen jäsen osaa liian monta disciplineä. Erikoistumalla hahmot yltävät korkeampiin tasoihin, eivätkä kyvyt mene turhaan päällekkäin, minkä ansiosta pystyt keskittymään tiettyihin statteihin. Esimerkiksi hahmot, jotka eivät käytä Presence-hyökkäyksiä, voivat viis veisata appearance-stateista.

Erityisen voimakkaan vampyyripomon kohtaamisessa ratkaisu on yleensä yrittää seivästää tätä, niin kauan että se onnistuu. Useimpia loppupomoja ei pysty tappamaan tavallisessa taistelussa, vaan niitä pitää iskeä seivästettyinä tai raskaan sarjan pyhä vesi -hyökkäyksillä.

Tallennussysteemi on hieman omituinen, mutta senkin saa toimimaan. Koska ei ole kovinkaan hyvä ajatus hyökätä loppupomon tai ison vihollisjoukon kimppuun ilman tuoretta tallennusta, poistu tasolta ja palaa heti takaisin, jotta saat pikaisen auto-saven. Koska tasot ovat yleensä pieniä ja nopeasti latautuvia, on se ehdottomasti paras ratkaisu. Siinä vaiheessa kun saat Walk the Abyss -disciplinen, voit lennähtää takaisin hautaasi ja tallentaa niin usein kuin haluat.

Lisää aiheesta