Warhammer: Dark Omen

Warhammer Fantasy Battle -lautapelissä erilaiset sotaliput ja tunnukset omaavat huomattavia maagisia voimia. Ne ovat mukana myös tietokoneversiossa, ja niiden käyttöä ei kannata ylenkatsoa.

Kun pääset tehtävään, jossa sinun on tapettava Dread King, toimi seuraavasti: Laita koko armeijasi sijoitusruudun jompaan kumpaan nurkkaan, yhtä mahdollisimman vähämiehistä ratsuväkeä lukuunottamatta. Tällä ratsuväellä pitää olla mukanaan Runefang ja Heart of Woe. Heti taistelun alettua kyseisen ratsuväen pitää rynnistää kohti suuren pyramidin portailla olevaa Dread Kingiä, minkä kavioistaan pääsee. Älä jää hidastelemaan muumioiden tai muiden vuoksi, mutta varo oikealla olevan necromancerin loitsuja.

Kun ratsuväkesi taistelee Dread Kingiä vastaan voit keskittyä muihin joukkoihisi. Jonkin ajan kuluttua ratsuväkesi vääjäämättä tuhoutuu ja heidän kuollessaan Heart of Woe räjähtää tappaen mitä luultavimmin Dread Kingin. Tämän jälkeen tehtävä helpottuu huomattavasti. Heart of Woe -temppu muuten toimii mainiosti muidenkin paljon päänvaivaa aiheuttavien hahmojen listimiseen. Oman kamikaze-joukon tuhoutumistahan voi lisäksi nopeuttaa vaikkapa sopivilla loitsuilla.

Lisää aiheesta