Watch Dogs: Legion saa coop-moninpelin jouluksi

Watch Dogs: Legion -moninpeli tulee peliin ilmaispäivityksenä 3. joulukuuta, kertoo Ubisoftin tiedote.

Moninpelipäivityksessä on neljän pelaajan vapaamuotoinen yhteistyöpelitila, yhteistyötehtäviä, neljän pelaajan Tactical Ops -tehtäviä ja muita vastaan pelattava Spiderbot Arena -moninpelimuoto. Spiderbotissa kahdeksan pelaajaa taistelee hämähäkkiroboteilla deathmatchissa.

Lisää ilmaista yksinpelisisältöä saadaan ensi vuonna, jolloin peliin tulee uusia hahmoja kykyineen, lisää tehtäviä ja New Game Plus -pelitila.

Watch Dogs: Legion -kausikortin ostaneet saavat Bloodline-DLC:n. Lisärin tarinassa nähdään ykkösen päähenkilö Aiden Pearce ja Watch Dogs 2 -pelissä nähty Wrench. Uusina hahmoina mukana ovat Assassin’s Creed -peleistä tuttu Darcy ja mielenhallintavoimia omaava Mina. Lisäksi kausikortti tarjoaa lisäpelattavaa erilaisten tehtävien myötä, kokonaisuudessaan Watch Dogs Complete Edition -pelin vuodelta 2014 ja lisäsisältöä moninpeliin.

Watch Dogs: Legion sijoittuu lähitulevaisuuden Lontooseen, jossa rikollisliigat ovat kasvattaneet valtaansa samalla, kun korruptoitunut hallitus on polkenut tavallisen kansalaisen maanrakoon. Terrorismi on nousussa ja tulevaisuus näyttää synkältä. Watch Dogs: Legionissa päähenkilö on yksi vastarintaan nousevista. Tarkoituksena on värvätä muu kaupunki avuksi vastarintataisteluun. Jokaisella asukkaalla on myös omat taitonsa, erityispiirteensä ja taustatarinansa.

Watch Dogs: Legion ilmestyy 29. lokakuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox  Onelle. Peli julkaistaan marraskuussa Xbox Series X/S:lle ja PS5:lle.