Witcher-sarjan näyttelijät paljastettiin

Witcher 3 vaikuttaa osaltaan siihen, miltä Netflix-sarjan odotetaan näyttävän. 

Netflixin Witcher-sarjan näyttelijät on nyt pääosin valittu, kertoo Hollywood Reporter.

Geraltia esittää Henry Cavill. Olemuksensa puolesta Pelit.fin suosikkivaihtoehto oli Mads Mikkelsen, mutta sarjan markkinoinnin kannalta Teräsmies-näyttelijä on ihan ymmärrettävä valinta. Cavill on todennäköisesti myös roolituksen ennakkoon tunnetuin nimi.  

Freya Allan näyttelee Ciriä, ja Yennefer-velhoa esittää Anya Chalotra. Jodhi Maye on Cintran kuningatar Calanthena. Kuningas Eistiä esittää Björn Hlynur Haraldsson. Taika-akatemia johtaa MyAnna Buringin näyttelemä Tissaia, akatemian oppilaina nähdään ainakin Mimi Ndiweni ja Therica Wilson-Read. Lisäksi mainittiin druidi Hiirsäkkiä näyttelevä Adam Levy.

Millie Brady esittää prinsessa Renfriä. Renfri on rajumpi versio Lumikista ja hahmoista ainoa, joka ei kytkeydy suoraan Ciriin. Tarina perustuu Andrzej Sapkowskin Noituri-kirjoihin, joten paljastetuista rooleista voi päätellä, että ensimmäinen kausi keskittyy Ciriin ja hänen lapsuusvuosiinsa.  

Tuotantoa vetää Lauren Schmidt Hissrich, joka on tuottanut muun muassa Daredevil- ja The Denfenders-sarjoja. Witcher-sarja on esituotantovaiheessa eli kuvauksia ei ole vielä aloitettu. Netflixin ohjelmistoon Witcherin pitäisi tulla 2019.